Bunun üzerine ben de bir şey eklemek isterim piyasada zaten 9070 XT zaten doğrudan 5070 ti a rakip olarak üretilen ve piyasaya sürülen bir kart dlss rtx teknolojileri çoğu oyunda açmadığın teknolojiler kas gücü olarak 9070 XT 5070 ten iki sıklet üstteNeredeyse bütün yorumları okudum ve kercekten aşırı bir bilgi kirliliği var.Hocam kendim 9800x3d ve red devil model 9070xt kullanıyorum 2k da inanılmaz yüksek FPS ler alırsın ve seni çok uzun yıllar götürür AMD 9070xt tam bir fiyat performans kartıdır.5070 o o kartın yanına bile yaklasamaz ki 5070 ve 5070ti de kullanıyorum yigenimde mevcut.performansi 5070ti le nerdeyse aynı ama 5070ti bazen bir tık daha önde ama şahsi fikrim o fiyat farkına deymiyecegidir.Adminden de isteğim yanlış bilgi kirliliklerinin önüne gecmesidir.Son kullanıcıyı yanlış yönlendirme olmasın diye.Tsk ler
Hayır herhangi bir sorun yaşamadım. Mutlu mesut oyunumuzu oynuyoruzbir sorun yaşattımı
olsun. Ekran kartını ileride yükseltir.9700 x 5070 e çok gelir be
yani ben fan boy değilim ama forumlarda çoğu kişi 9070xtnin alınmaz olduğunu söylüyor siyah ekran cw falanNeredeyse bütün yorumları okudum ve kercekten aşırı bir bilgi kirliliği var.Hocam kendim 9800x3d ve red devil model 9070xt kullanıyorum 2k da inanılmaz yüksek FPS ler alırsın ve seni çok uzun yıllar götürür AMD 9070xt tam bir fiyat performans kartıdır.5070 o o kartın yanına bile yaklasamaz ki 5070 ve 5070ti de kullanıyorum yigenimde mevcut.performansi 5070ti le nerdeyse aynı ama 5070ti bazen bir tık daha önde ama şahsi fikrim o fiyat farkına deymiyecegidir.Adminden de isteğim yanlış bilgi kirliliklerinin önüne gecmesidir.Son kullanıcıyı yanlış yönlendirme olmasın diye.Tsk ler
zaten hocam ben onun ondan üstün olduğunu biliyorum ama dlss 5 çıkacak o sorunBunun üzerine ben de bir şey eklemek isterim piyasada zaten 9070 XT zaten doğrudan 5070 ti a rakip olarak üretilen ve piyasaya sürülen bir kart dlss rtx teknolojileri çoğu oyunda açmadığın teknolojiler kas gücü olarak 9070 XT 5070 ten iki sıklet üstte
yorumunuzu değerlendireceğimDedigim gibi adamının bu tür yanlış bilgi kirliliklerinin önüne geçmesi lazım.Ben bı AMD fan boyu değilim son kullanıcının yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum arcradier CS2 GTA gibi oyunlar oynuyoruz ve inanılmaz yüksek FPS ler alıyorum hiçbir zamanda hata yemedim sadece anakartinizin biosunu ve driverlerinizi sürekli güncelleyen performansınızı doğrudan direk etkiler![]()
Dlss 5 te çıksa 6 da çıksa çok bir şey degistirmeyecek çünkü özel olarak o oyuna optimize olması lazım borderlandste yaptıkları gibi onun dışında bariz bir fps artışı görürsün ama 9070 zaten bunu kendi öz performansiyla veriyoryani ben fan boy değilim ama forumlarda çoğu kişi 9070xtnin alınmaz olduğunu söylüyor siyah ekran cw falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
zaten hocam ben onun ondan üstün olduğunu biliyorum ama dlss 5 çıkacak o sorun
Kimse burda 5070 9070xtden iyi kart wooow daha guclu demedi zaten. Yazılan yazıların %90nında yanlış yok. Tamam 9070xt saf güçte güzel ama bir teknoloji yok. Renault tailant gibi kart. Üdtüne üstlük neredeyse her gün forumda kaç tane konu acılıyor su sorunu yasadım bunu yasadım nasıl cozerim diye. Piyasada payı %4 olan bir ekran kartı şirketinin ürününün payı %95 olan bir şirketin ürünlerinden nasıl daha fazla sorun içerikli forum acıldıgını tartışmaya gerek yok. Amd almak bana gore rulette tüm parayı yeşile koymak gibidir. Ha dümdüz bakarsak 9070xt mantıklı birşry diyemem. Sorun istemeyen adamın alacagı kart değil.Neredeyse bütün yorumları okudum ve kercekten aşırı bir bilgi kirliliği var.Hocam kendim 9800x3d ve red devil model 9070xt kullanıyorum 2k da inanılmaz yüksek FPS ler alırsın ve seni çok uzun yıllar götürür AMD 9070xt tam bir fiyat performans kartıdır.5070 o o kartın yanına bile yaklasamaz ki 5070 ve 5070ti de kullanıyorum yigenimde mevcut.performansi 5070ti le nerdeyse aynı ama 5070ti bazen bir tık daha önde ama şahsi fikrim o fiyat farkına deymiyecegidir.Adminden de isteğim yanlış bilgi kirliliklerinin önüne gecmesidir.Son kullanıcıyı yanlış yönlendirme olmasın diye.Tsk ler
ben zaten genellikle cs 2 oynuyorum bana aşırı saf güç gerekmez arada aaa oyun oynarım 1080 pde ultrada biter giderDlss 5 te çıksa 6 da çıksa çok bir şey degistirmeyecek çünkü özel olarak o oyuna optimize olması lazım borderlandste yaptıkları gibi onun dışında bariz bir fps artışı görürsün ama 9070 zaten bunu kendi öz performansiyla veriyor
Dlss 5 performans için çıkan bir model değilkiDlss 5 te çıksa 6 da çıksa çok bir şey degistirmeyecek çünkü özel olarak o oyuna optimize olması lazım borderlandste yaptıkları gibi onun dışında bariz bir fps artışı görürsün ama 9070 zaten bunu kendi öz performansiyla veriyor
Arkadaş CS oynuyorum demiş performans dışında başka bir şey ihtiyacı olacağını sanmıyorumDlss 5 performans için çıkan bir model değilki? Teknolojide yarışacak seviyede değil amd.