Aynı Fiyata Daha İyi Bir Bilgisayar Bulabilir miyim?

5k farkla 5060 200tl farkla fazeon kasa seç 31.5k oluyor

ram ve ssdsi yok hocam bu sistemin
yeni gördüm pardon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ediyorum sağolun arasında fark olacağının farkındayım illa 3050 olmasına gerek yok 20 30k arası olsun ekran kartı 580 olsa da olur çocuk bu sonuçta valorant falan oynayacak en fazla
şöyle bir sisteme de bakabilirsiniz hocam valo cs gta vs oyunları çok çok rahat oynatır ve ddr5 yükseltmeye açık ilerde ekran kartı takar gta6 bile oynar

teşekkür ediyorum sağolun arasında fark olacağının farkındayım illa 3050 olmasına gerek yok 20 30k arası olsun ekran kartı 580 olsa da olur çocuk bu sonuçta valorant falan oynayacak en fazla
O şekildeyse atom bilişimdekini alın, sıfırda başka seçenek çıkmaz. Bi o birde benim attigim var. Valorant oynarmi bu sistemle dersen oynar sorun olmaz.

yeni gördüm pardon

şöyle bir sisteme de bakabilirsiniz hocam valo cs gta vs oyunları çok çok rahat oynatır ve ddr5 yükseltmeye açık ilerde ekran kartı takar gta6 bile oynar
Bu Direkt Apu Alınmaz Bu Fiyatlara Hocam :)

ne atom bilişim ne de apu sistem alınrı 3 5 k bütçe arttırısa 5060 ddr5 alır çocuğa alınacak diye parayı çöp etmenin bi anlamı yok

30a ddr4+3050 almaktansa ddr5+ apu alınabilir apunun gpu su da arkadaşın oynayacağı her şeyi rahat oynatır ileriye yatırım
İyi Güzel Hocam Lakin 1x16 GB Apu İçin Çok Kötü Oluyor :)

Yinede En Mantıklı Tercihlerden .

İyi Güzel Hocam Lakin 1x16 GB Apu İçin Çok Kötü Oluyor :)

Yinede En Mantıklı Tercihlerden .

evet apuda çift kanal önemli ama ddr5 te ddr4 teki kadar geçerli değil bu ben çok apu sistem topladım
arkadaşın bütçe 33e çıkmıyor 40a hiç çıkmaz sizin sistemde pahalı bu arada o paraya ddr5 5060 da geliyor

arkadaşlar adamın bütçe çıkmıyor bende biliyorum yoksa daha üst kasa atmayı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,246
Üyeler
192,969
Son üye
Ardo
Geri