Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

Amd koltuğunda Lewis hamilton, nvidia koltuğunda leclerc. Amd yi hafife alma Mercedes kullanıyor, virajlarda farkı yakalayabilir.
saf güçle ama zor gibi dlss 5 varken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Henry avery fanboy değil hocam nvidiayi daha çok seviyor sadece
ben daha keyifli olsun diye öyle söyledim ama çekişmeli maç

harbiden güle güleizliyorum bu gece baya güldüm gibi ama şuan sanki nvidia eziyor gibi

alınır mı
Alınmaz 2k ekleyip pny almak daha mantıklı. Pny yd da oldukca yaygın bir marka gayet kalitelidir. Eğer yakalamasaydım gaming trio centus 3x yerine pny alacaktım aynı paraya

hocam evet iyi ekran kartıda 5070 ti ilede yarışır ama ne bileyim dlss 5 dengeye getirecek gibi duruyor birde 5 çıkarsa 2 3 aya kalmaz 6 yıda duyururlar

saf güçle ama zor gibi dlss 5 varken

ben daha keyifli olsun diye öyle söyledim ama çekişmeli maç
asus prime 9070xt gaming gecesine özel güzel fiyata düşmüş düşünebilrisiinz biliyorsun asus ürünleri 3 yıl garantili

hocam evet iyi ekran kartıda 5070 ti ilede yarışır ama ne bileyim dlss 5 dengeye getirecek gibi duruyor birde 5 çıkarsa 2 3 aya kalmaz 6 yıda duyururlar
Amd karşılık vericektir hocam

ama dlss 5 yerine bence dlss 4 ün bir tık aşağısında olur şu yapay zeka olmasa bu kadar düşünmeyeceğim 9070xt alıp geçeceğim

saolun hocam

Gençler 9070xt'yi bf6 tarzı ve çok piyasada herkesin oynamadığı oyunlar oynuyorsanız almayın. Optimizasyon sorunları var. Rdr2 tarzı oyunlarda sorun yok. Nvidia optimizasyonda tokatlıyor, saf güçtede amd. (5070 ile kıyasladım)

Hocam neye karsılık veriyor Allah askına 4 nesilde yakaladı rt performansını dlss5 gibi bir teknolojisi hem yok hem üretse bile aynı seviyeye kaç senede getirecek

Gençler 9070xt'yi bf6 tarzı ve çok piyasada herkesin oynamadığı oyunlar oynuyorsanız almayın. Optimizasyon sorunları var. Rdr2 tarzı oyunlarda sorun yok. Nvidia optimizasyonda tokatlıyor, saf güçtede amd. (5070 ile kıyasladım)
Rdrde sacma sekilde amd daha optimize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,568
Üyeler
196,993
Son üye
Noname918
Geri