saf güçle ama zor gibi dlss 5 varkenAmd koltuğunda Lewis hamilton, nvidia koltuğunda leclerc. Amd yi hafife alma Mercedes kullanıyor, virajlarda farkı yakalayabilir.
ben daha keyifli olsun diye öyle söyledim ama çekişmeli maçHenry avery fanboy değil hocam nvidiayi daha çok seviyor sadece
Amd >saf güçle ama zor gibi dlss 5 varken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben daha keyifli olsun diye öyle söyledim ama çekişmeli maç
Alınmaz 2k ekleyip pny almak daha mantıklı. Pny yd da oldukca yaygın bir marka gayet kalitelidir. Eğer yakalamasaydım gaming trio centus 3x yerine pny alacaktım aynı parayaharbiden güle güleizliyorum bu gece baya güldüm gibi ama şuan sanki nvidia eziyor gibi
alınır mı![]()
MSI GeForce RTX 5070 12GB Shadow 2X OC GDRR7 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
MSI GeForce RTX 5070 12GB Shadow 2X OC GDRR7 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
MSI GeForce RTX 5070 12GB Shadow 3X OC GDDR7 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
MSI GeForce RTX 5070 12GB Shadow 3X OC GDDR7 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Amd ile yazanın bilgisi varda fazla geriliyo aktaramıyorsaf güçle ama zor gibi dlss 5 varken
asus prime 9070xt gaming gecesine özel güzel fiyata düşmüş düşünebilrisiinz biliyorsun asus ürünleri 3 yıl garantilisaf güçle ama zor gibi dlss 5 varken
ben daha keyifli olsun diye öyle söyledim ama çekişmeli maç
Amd karşılık vericektir hocamhocam evet iyi ekran kartıda 5070 ti ilede yarışır ama ne bileyim dlss 5 dengeye getirecek gibi duruyor birde 5 çıkarsa 2 3 aya kalmaz 6 yıda duyururlar
ben niye göremedim ki link varmı
ama dlss 5 yerine bence dlss 4 ün bir tık aşağısında olur şu yapay zeka olmasa bu kadar düşünmeyeceğim 9070xt alıp geçeceğimAmd karşılık vericektir hocam
saolun hocam![]()
ASUS PRIME Radeon RX 9070XT 16GB PRIME-RX9070XT-O16G GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
ASUS PRIME Radeon RX 9070XT 16GB PRIME-RX9070XT-O16G GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Hocam neye karsılık veriyor Allah askına 4 nesilde yakaladı rt performansını dlss5 gibi bir teknolojisi hem yok hem üretse bile aynı seviyeye kaç senede getirecekAmd karşılık vericektir hocam
Rdrde sacma sekilde amd daha optimizeGençler 9070xt'yi bf6 tarzı ve çok piyasada herkesin oynamadığı oyunlar oynuyorsanız almayın. Optimizasyon sorunları var. Rdr2 tarzı oyunlarda sorun yok. Nvidia optimizasyonda tokatlıyor, saf güçtede amd. (5070 ile kıyasladım)