2K IPS monitör önerisi

archais

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
12500
Merhaba 12500tl bütçem var 9070xt ile kullanmak için 2k monitör arıyorum önceliklerim 10 bit ve görüntü kalitesinin yüksek olmasını önemsiyorum genellikle hikaye oyunları için kullanacağım. LG Ultragear™ G6 27" 27G610A-B bu model şu an indirimde 8500tl üstüne 4 5k koymama değecek bir fark varsa önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden

Hocam dediğin model nerede 8500? Ben de tam dediğin özelliklerde momitör arıyorum mantıklı geldi şuan LG 😁
Post automatically merged:

gaming gecesi özel fiyatı kaçırmadan alın

Hocam fiyat olarak LG ile 4bin lira gibi bir fark var sizce değecek bir fark var mı?

Hocam dediğin model nerede 8500? Ben de tam dediğin özelliklerde momitör arıyorum mantıklı geldi şuan LG 😁
Post automatically merged:

Hocam fiyat olarak LG ile 4bin lira gibi bir fark var sizce değecek bir fark var mı?
8500TL olan bitti, 9000TL oldu ve evet değer. QD katmanı var, renk anlamında tatmin edecektir. Ek olarak USB Hub özelliğide var.

bütün setupım siyah olmasa düşündüğüm bir modeldi tek o beyaz baya sırıtır diye düşünüyorum

bütün setupım siyah olmasa düşündüğüm bir modeldi tek o beyaz baya sırıtır diye düşünüyorum
Bu Ürünü Alabilirsin Hayırlı Olsun Şimdiden .

Pivot Önemli Değil İlerde Monitör Kolu Alırım Diyorsan Bunu Al .

Bütçen El Veriyorsada Bunu Al .

Son düzenleme:
hz olarak 200 olması yeterli aoc un görüntü kalitesi olarak çok büyük farkı yoksa eleyebilirim genel olarak grafik odaklı oyunlar oynuyorum. şu an monitör kolum gigebyte ile asus arasındaki fiyat farkı değer mi

hz olarak 200 olması yeterli aoc un görüntü kalitesi olarak çok büyük farkı yoksa eleyebilirim genel olarak grafik odaklı oyunlar oynuyorum. şu an monitör kolum gigebyte ile asus arasındaki fiyat farkı değer mi
Hayırlı Olsun Hocam . Aradaki Farka Değer Bence .

son olarak sitesinde yazmıyor ama bu 10 bit değil mi

Geri