Yabancı dizilerde eşcinsellik kurali mi var?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
Neredeyse izlediğim her yabanci dizide en az bir bölüm escinsellik ile ilgili oluyor ve bu bölümlerde hep ezilen eşcinsellerin direnişi, eşcinselligin toplum tarafından benimsenmemesi aşağılıkça birseymis gibi yansıtılıyor. Bu bölümler o dizinin kimyasina da uymayan bölümler oluyor. Yani sanki dizi sezonu tamamlamak için bir bölümü bu konudan bahsetmek için kullanmak zorunda diye bir sözleşme imzalıyor. Mesela şimdi mentalist dizisinin (polisiye dizisi) 4. Sezon 21. Bölümünü izledim. Dizinin katı kuralcı olan duygularını yansıtmayan gizleyen karakteri teresa lisbon escinseller için ağlıyor.

detroit become human robotları bie eşçinsel yapmişlardı :D sözde toplumsal eşitlik diye ivi zirvalıklar ben kendı acımda eşçinsel içerik gormek istemiyorum iki erkeğin birlikte olması bana mide bulandırıcı geiyor

detroit become human robotları bie eşçinsel yapmişlardı :D sözde toplumsal eşitlik diye ivi zirvalıklar ben kendı acımda eşçinsel içerik gormek istemiyorum iki erkeğin birlikte olması bana mide bulandırıcı geiyor
Bencede öyle ama ben işin o tarafını hiç tartismiyorum bile. Elimden geldiğince nesnel davranmaya çalışıyorum ama dizi 4 sezon boyunca idealist rasyonel karakterler yaratıyor geliyor bir bölümde escinseller uğruna onun bütün ilkelerini yıkıyor. Koskoca dumbledoru bile i*ne yaptı bu lgbt lobisi valla amaç ne anlamıyorum.

Yeni yapimlarda koymayani ***** sanki surekli goze sokuluyor. Hayir insanlarin umursamadigi seyi gozumuze iyice sokuyorlae sonra insan surekli bu dayatmalari gorup tepki verince sen soylesin boylesin diyorlar hayir kardesim sadece diziyi izlemek ve dizinin hikayesinde kaybolmak istiyorum. Sizin cinsel sevdanizi izleyecek olsak gider baska tur filmlere bakariz ama yok illa gozumuze sokacaklar biz de iyice sovecez

Last of us dizisi ilk sezon 3. Bölüm olması lazım bi göz atın anlarsınız alakasız bir bölüm.

Neredeyse izlediğim her yabanci dizide en az bir bölüm escinsellik ile ilgili oluyor ve bu bölümlerde hep ezilen eşcinsellerin direnişi, eşcinselligin toplum tarafından benimsenmemesi aşağılıkça birseymis gibi yansıtılıyor. Bu bölümler o dizinin kimyasina da uymayan bölümler oluyor. Yani sanki dizi sezonu tamamlamak için bir bölümü bu konudan bahsetmek için kullanmak zorunda diye bir sözleşme imzalıyor. Mesela şimdi mentalist dizisinin (polisiye dizisi) 4. Sezon 21. Bölümünü izledim. Dizinin katı kuralcı olan duygularını yansıtmayan gizleyen karakteri teresa lisbon escinseller için ağlıyor.
Eşcinsellik kuralı yok. Avrupa ve Amerika kendi çapında günah çıkarıyor o kadar. Homofobik değilim ama bu işin suyu çıktı. Ayrıca konu sadece eşcinsellik değil, siyahiler için de aynı durum geçerli. 50-60 yıllık karakterler eşcinsel, biseksüel ya da siyah olarak tekrar kurgulanıyor.

Kanka oyunlarda dizilerde filmlerde olması lazım illaki o rezil kitlenin bir taraflarını yalamaları lazım olur mu öyle hiç!?

Evet izledim o bölümü kriz geçirdim resmen. İkiside çocuk bu arada o kızların resmen sapıklık bölümü
Bir de adam olan versiyon var qhsnskksndkd adamlar dost olcak diye bekliyodjm öpüşmeye başladılar bi anda djdkkddkkd.

Bir de adam olan versiyon var qhsnskksndkd adamlar dost olcak diye bekliyodjm öpüşmeye başladılar bi anda djdkkddkkd.
Dizilerde bu durum daha hafifletilmiş olarak ekrana yansır. Şükür etmek lazım :D

Arkadaşım var Amerikaya gitti GreenCard kazandı. Adam diyor kızların umurunda değil hayat, önlerine çıktıkları herkesle ilişki kuruyorlar.
Hatta kızın birisi Eşim de bizim yaptığımızı izlemek istiyor demişti.

Durum böyleyse Eşcinsellik biraz hafif kalıyor. Bir insan nasıl eşinin başkasıyla ilişkisini izlemek ister? Omurgasızlığında bu kadarı değil hani

Dizilerde bu durum daha hafifletilmiş olarak ekrana yansır. Şükür etmek lazım :D

Arkadaşım var Amerikaya gitti GreenCard kazandı. Adam diyor kızların umurunda değil hayat, önlerine çıktıkları herkesle ilişki kuruyorlar.

Durum böyleyse Eşcinsellik biraz hafif kalıyor. Bir insan nasıl eşinin başkasıyla ilişkisini izlemek ister? Omurgasızlığında bu kadarı değil hani
Evet gerçekte durum böyle tahmin edebiliyoruz ama ben bunun her dizide savunulmasina yakiniyorum. Bu tamamen yobazlık yani. Bizde de genellikle sokaklar kekolar ve işledikleri suçlarla dolu ama bunları bir diziye verip bunların yaptığı şeylerin iyi olduğu faydalı olduğu kekolarim benimsenmesi gerektiğini anlatmak ne kadar absürt olur. Gerci böyle bir dizi var tek bir bölüm değil dizinin kendisi tamamen bunlara ait.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O izleme meselesi bizde de çok varda pek denk gelmediniz galiba. Adamlar o karisini izleme olayından zevk alıyor. Bence tamamen hastalıklı zihin yapısı ürünleri bunlar.

Evet gerçekte durum böyle tahmin edebiliyoruz ama ben bunun her dizide savunulmasina yakiniyorum. Bu tamamen yobazlık yani. Bizde de genellikle sokaklar kekolar ve işledikleri suçlarla dolu ama bunları bir diziye verip bunların yaptığı şeylerin iyi olduğu faydalı olduğu kekolarim benimsenmesi gerektiğini anlatmak ne kadar absürt olur. Gerci böyle bir dizi var tek bir bölüm değil dizinin kendisi tamamen bunlara ait.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O izleme meselesi bizde de çok varda pek denk gelmediniz galiba. Adamlar o karisini izleme olayından zevk alıyor. Bence tamamen hastalıklı zihin yapısı ürünleri bunlar.
Ne yalan söliyim, Alan razı veren razı. Ben pek umursamam başkasının hayatını.

Elbette bir dizi öyle bir şey yapsa aile dahilinde küçük çocukların izlenmesine karşıyım pisikolojini elbette bozuyor.

Büyüklerin izlemesi pek sıkıntı değil yani aklı başında adam bakar geçer. Ona kalsa zaten malum sitelerde milletin izlemediği şey kalmadı.

Genelde uzay temalı bilim kurgu filmler diziler izlemeyi severim. İsterse uzaylı eşcinselleri filme alsalar umurumda olmaz. Sadece filmin gidişatı nereye varacak orasına dikkat ederim.

Büyük firmalarda adamları var, o detayları koymazsan içeriğini yayınlamıyorlar içeriği çekmen için bütçeni vermiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri