RuthlesSxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Naysta sim kart blokesi var, parayı atıp çekmeme engel değil dimi?
engel diye hatırlıyorum. iş bankası uygulamasından kaldırtmıştım
Naysta sim kart blokesi var, parayı atıp çekmeme engel değil dimi?
parayı atarsın çekmeyide ibana gönder dersin naysta 3 d secure lük bir şey yokki getirfinans hesabında sıkıntı olmasın yeterNaysta sim kart blokesi var, parayı atıp çekmeme engel değil dimi?
Sanal kartta aynı sorunu bende yaşadım,getirden hesap karti göndermesini iste 30 dk da gönderiyor,benim sorunum öyle çözüldü.parayı atarsın çekmeyide ibana gönder dersin naysta 3 d secure lük bir şey yokki getirfinans hesabında sıkıntı olmasın yeter
biraz bekle hocam belki düşer getir finanslı olmayan dostlarda davet koduyla giriş yapsın hem davt kodu atana hem üye olana 500 tl veriyor ekstraHesabı açtım fakat sana özel %5 kampanyası çıkmadı ne yazıkki
Onu konunun başına yazacaktım ama forum da ref paylaşmak yasakbiraz bekle hocam belki düşer getir finanslı olmayan dostlarda davet koduyla giriş yapsın hem davt kodu atana hem üye olana 500 tl veriyor ekstra
evet hocam bilgim var yinede okuyanın aklında olsun pm den filan konuşulurOnu konunun başına yazacaktım ama forum da ref paylaşmak yasak![]()
sıkıntı olmayacaksa özelden ref kodu atabilir misiniz hocam?Onu konunun başına yazacaktım ama forum da ref paylaşmak yasak![]()
Düzenlendisıkıntı olmayacaksa özelden ref kodu atabilir misiniz hocam?