KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 745
Oyun guzel mi arkadaşlar. Oynanir mi durum nedir
Oynanır, son yıllarda çıkmış en geniş en derin ve çok şey barındıran oyun. Steam incelemeleri kötü başladı şu an "çok olumlu"Oyun guzel mi arkadaşlar. Oynanir mi durum nedir
İnsanlari anlamak guç gerçekten Astro botu yilin oyunu seçerler. Şu oyunlari linçlerler.Oynanır, son yıllarda çıkmış en geniş en derin ve çok şey barındıran oyun. Steam incelemeleri kötü başladı şu an "çok olumlu"
![]()
Crimson Desert Steam'de
Crimson Desert, Pywel kıtasında geçen bir açık dünya aksiyon-macera oyunudur. Gri Yeleli fraksiyonunu yeniden kurmak ve yaklaşan tehdide karşı diyarı kurtarmak için Kliff'in yolculuğuna katılın. Devasa vahşi doğadan şehirlere ve gizemli Abis'e kadar savaş ve keşiflerle kendi yolunuzu çizin.store.steampowered.com
Astro Bot, platform türünün şimdiye kadar çıkmış en iyi oyunlarından biri bence. Hadi o neyse, Nintendo yapımı bazı oyunların hiçbiri 90'dan aşağı not almıyor ve pek çoğuna anlam veremiyorum. Asıl lobileşme o tarafta.İnsanlari anlamak guç gerçekten Astro botu yilin oyunu seçerler. Şu oyunlari linçlerler.
Evet bunu anlatmaya calistim ben deAstro Bot, platform türünün şimdiye kadar çıkmış en iyi oyunlarından biri bence. Hadi o neyse, Nintendo yapımı bazı oyunların hiçbiri 90'dan aşağı not almıyor ve pek çoğuna anlam veremiyorum. Asıl lobileşme o tarafta.