ben de hava soğutma kullanıyorum, sıvı soğutma çok teferruatlı, ama estetik olarak çok çok güzeller yalan yok.Bomboş soğutucu bunun yerine Phantom spirit alın çok daha iyi
ben de hava soğutma kullanıyorum, sıvı soğutma çok teferruatlı, ama estetik olarak çok çok güzeller yalan yok.Bomboş soğutucu bunun yerine Phantom spirit alın çok daha iyi
Akvaryum kasa kullanan birisi hava soğutma "bence" kullanmamalı. Onun dışında phantom spirit falan çekilir.ben de hava soğutma kullanıyorum, sıvı soğutma çok teferruatlı, ama estetik olarak çok çok güzeller yalan yok.
hocam görüntü açısından haklısınız, benim de akvaryum, kabak gibi bişey duruyor ordaAkvaryum kasa kullanan birisi hava soğutma "bence" kullanmamalı. Onun dışında phantom spirit falan çekilir.
corsairde değişiyormu ki ? bende 7800x3d ile kullanıyorum bunu pompa hızını sabit yerine ısıya göre değiştirerek uzun süre kullanınca erken deforme oldugunu biliyorum7800X3D işlemciyi sıvı soğutucuya vereceğin paranın yarısına rahatlıkla soğutursun. Ayrıca daha sessiz ve daha uzun ömürlü bir soğutucu elde etmiş olursun. Gece sessizliğinde ne demek istediğini çok iyi anladım fakat istediğini bulamayabilirsin sıvı soğutmada. Hele 2-3 yıl geçtikten sonra pompanın sesi değişiyor.
Hocam assasin spirit v2 plus var bende de 4 boru iki fanlı 9700x için yeterli olur mu sencehocam görüntü açısından haklısınız, benim de akvaryum, kabak gibi bişey duruyor ordaama sorunsuz olduğu için ben hava soğutma tercih ettim. çünkü bozulursa hemen görebilirim, tamri kolay ve ucuz olur. bunu düşünerekten ben vazgeçtim sıvı soğutmadan.
hocam bende 7500F var, https://www.hepsiburada.com/thermalright-peerless-assassin-120mm-se-argb-kule-tipi-sogutucu-fan-tf7-termal-macun-dahildir-p-HBCV00005JS0WT?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ kullanıyorum. Bana 4 bakır borulu da yeter dediler. Ben zaten çirkin durucak diye gittim 6 borulu aldımHocam assasin spirit v2 plus var bende de 4 boru iki fanlı 9700x için yeterli olur mu sence
işlemci ne hocam kaç w da kaç derece görüyorsunKullanıyorum sorusu olan varsaAlabilirim
hocam 7 7800x3d stok ayarlar oc veya uv yok cs 2 de 65 70 derecelerde ama bu fiyata alınmaz gidin 360 mmalın daha iyiBununla intel ultra 250k plus soğutabilir miyim bilgisi olan varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemci ne hocam kaç w da kaç derece görüyorsun