🔥İndirim CORSAİR NAUTİLUS 240 RS SIVI SOĞUTMA 2997 TL

Akvaryum kasa kullanan birisi hava soğutma "bence" kullanmamalı. Onun dışında phantom spirit falan çekilir.
hocam görüntü açısından haklısınız, benim de akvaryum, kabak gibi bişey duruyor orda :D ama sorunsuz olduğu için ben hava soğutma tercih ettim. çünkü bozulursa hemen görebilirim, tamri kolay ve ucuz olur. bunu düşünerekten ben vazgeçtim sıvı soğutmadan.

7800X3D işlemciyi sıvı soğutucuya vereceğin paranın yarısına rahatlıkla soğutursun. Ayrıca daha sessiz ve daha uzun ömürlü bir soğutucu elde etmiş olursun. Gece sessizliğinde ne demek istediğini çok iyi anladım fakat istediğini bulamayabilirsin sıvı soğutmada. Hele 2-3 yıl geçtikten sonra pompanın sesi değişiyor.
corsairde değişiyormu ki ? bende 7800x3d ile kullanıyorum bunu pompa hızını sabit yerine ısıya göre değiştirerek uzun süre kullanınca erken deforme oldugunu biliyorum

hocam görüntü açısından haklısınız, benim de akvaryum, kabak gibi bişey duruyor orda :D ama sorunsuz olduğu için ben hava soğutma tercih ettim. çünkü bozulursa hemen görebilirim, tamri kolay ve ucuz olur. bunu düşünerekten ben vazgeçtim sıvı soğutmadan.
Hocam assasin spirit v2 plus var bende de 4 boru iki fanlı 9700x için yeterli olur mu sence

Eski Phantom Spirit şuan Nautilus kullanıcısı olarak görsellik benim için önemli değil diyorsanız Phantom Spirit alabilirsiniz. Ama benim kasam göze hitap etsin diyorsanız alın geçin. Hafif pompa sesi evet var ama soğutma performansı kesinlikle hava soğutmanın gerisinde değil.

Hocam assasin spirit v2 plus var bende de 4 boru iki fanlı 9700x için yeterli olur mu sence
hocam bende 7500F var, https://www.hepsiburada.com/thermalright-peerless-assassin-120mm-se-argb-kule-tipi-sogutucu-fan-tf7-termal-macun-dahildir-p-HBCV00005JS0WT?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ kullanıyorum. Bana 4 bakır borulu da yeter dediler. Ben zaten çirkin durucak diye gittim 6 borulu aldım :D phantom split mi ne 7 borulu vardı da onu bulamamıştım o ara.

şu listedeki ürünlerin karşılaştırıldığı soğutmalara bakabilirsin. listedekiler pahalı. Sanıyorum satıcılar videolardan ötürü fiyatları uçurdu. Sen burdan birini seçip karşılaştırıldıklarına bakarak model seçebilirsin. mesela senin sprint V2 ile karşılaştırması varsa buradaki modellerin, yetip yetmeyeceğini oradan tahmin edebilirsin. (VİDEODA 9700X İ DENİYOR)

şimdi ben 9700x kullanmadım, bişey dersem yanıltıcı olur.

Bir de acele etme, 2- 2.5k çok para hava soğutmaya. indirim kupon kovala. ya da 2. el alabilirsin. Metal ve Fan sonuçta. En fazla fanda sıkıntı çıkar. değiştirirsin 150 200 e. (her ne kadar ucuz fa nsesli de olsa :) )

Bununla intel ultra 250k plus soğutabilir miyim bilgisi olan varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum sorusu olan varsaAlabilirim
işlemci ne hocam kaç w da kaç derece görüyorsun

Son düzenleme:
Bununla intel ultra 250k plus soğutabilir miyim bilgisi olan varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemci ne hocam kaç w da kaç derece görüyorsun
hocam 7 7800x3d stok ayarlar oc veya uv yok cs 2 de 65 70 derecelerde ama bu fiyata alınmaz gidin 360 mmalın daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,278
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri