2k Monitör Lazım

5070 li bir sistem aldım ilerde ekran kartı yükseltirmiyim bilmiyorum ama şuanlık 2k bir monitör almak istiyorum 4k ile 2k arasındaki fiyat farkını da bilmiyorum piyasada çok fazla monitör var hangisi en sorunsuz hangisi piksel ve ışık süzmesi hatasız bilmiyorum bana iyi bir monitör önerir misiniz? bütçe 15k taksit ile alacağım

Bu sistem
Özelliştrmede bunları değiştim
Anakart
1 x MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200+(OC)MHz mATX Anakart (87504)

İşlemci Soğutucu
1 x GamePower Skadi V2 240 ARGB 240mm Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 ve LGA1700 Uyumlu (76301)
kendimde bunu kullanıyorum bakabilirsin

En son neye karar kıldım kardeş bende düşünüyorum senin gibi laptop için

En son neye karar kıldım kardeş bende düşünüyorum senin gibi laptop için
valla gönlüm oledden yana ama sıkıntısı varmış ben bazen 3 saat 4 saat pcyi açık tutuyorum oda ısınma yapıyormuş o yüzden qhd bir monitör bakıyorum 27" Odyssey G6 G60F QHD 350 Hz Gaming Monitör 15.999 tl bana göre oled olmayan bir monitöre bu kadar para vermekte çok fazla araştırıyorum hala

valla gönlüm oledden yana ama sıkıntısı varmış ben bazen 3 saat 4 saat pcyi açık tutuyorum oda ısınma yapıyormuş o yüzden qhd bir monitör bakıyorum 27" Odyssey G6 G60F QHD 350 Hz Gaming Monitör 15.999 tl bana göre oled olmayan bir monitöre bu kadar para vermekte çok fazla araştırıyorum hala
Karar kıldığı da atar mısın buraya bende düşünüyorum drdiğim gibi laptopum için oyun flnda oynuyorum rixa etsem

5070 li bir sistem aldım ilerde ekran kartı yükseltirmiyim bilmiyorum ama şuanlık 2k bir monitör almak istiyorum 4k ile 2k arasındaki fiyat farkını da bilmiyorum piyasada çok fazla monitör var hangisi en sorunsuz hangisi piksel ve ışık süzmesi hatasız bilmiyorum bana iyi bir monitör önerir misiniz? bütçe 15k taksit ile alacağım

Bu sistem
Anakart

İşlemci Soğutucu
1 x GamePower Skadi V2 240 ARGB 240mm Sıvı İşlemci Soğutucusu AM5 ve LGA1700 Uyumlu (76301)

Valla varsa 2 K IPS 200 Hz üstü öneri burada güzel olur şahsen bende bakınıyorum

Bu sistem
Anakart

İşlemci Soğutucu
Ne alırsan al şunu unutma, sorunsuz monitör yoktur, şansına sana sorunsuzu gelmiş olam monitör vardır. Hangisini alırsan al sorun olma ihtimali var.

Ben ktc h27t22c kullanıyorum yeni seninkiyle benzer sistem toplayınca gücüm buna yetti bir ara daha iyisini alacağım. Ama başlangıç için güzel monitör, renkler falanda fena değil, sorunu yok. Bütçe sıkıntın varsa tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günde 3 4 saat açık tutmayla 2 senede yakamazsın gibi güncel monitörleri. 6 saat yoğun kullanımda bile zar zor yanık oluşuyor birkaç senenin sonunda. Günümüzde o kadar sorun olmuyor diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,797
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri