Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

Şans işi biraz nvidia alıp cw olan da gördüm amd alıp driver sorunu olan da ama hiç olmayan da var biraz köklü marka olması ve şanslı olman lazım.

Önceki hafta konu açan çoktu driver ve wattmandan

Önceki hafta konu açan çoktu driver ve wattmandan
wattman yaşaması imkansız eğer 650w/750w dandik psu yoksa , sürücü sorunu diye konu açanlarının çoğunu çözmüştük geneli bugdu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

driver sorunundan iade varmı
iade etmen için bir şey olmasına gerek yok kartı alır test edersin sevmezsen şartsız koşulsuz iade hakkın var 10-15 gün.

wattman yaşaması imkansız eğer 650w/750w dandik psu yoksa , sürücü sorunu diye konu açanlarının çoğunu çözmüştük geneli bugdu.

iade etmen için bir şey olmasına gerek yok kartı alır test edersin sevmezsen şartsız koşulsuz iade hakkın var 10-15 gün.
o zaman 10k ya aldığım 4060 ti 16gb yisatayım onu alırım

o zaman 10k ya aldığım 4060 ti 16gb yisatayım onu alırım
Bak şimdi 4060 ti 16gb'ı 10k ya aldıysan kart alma bence :D zaten yetmeyeceği oyun yoktur 6000 serisi veya yeni amd kartlar bekle.

Hocam 276 mesaj sonrasında karar verdiniz mi :D

Bak şimdi 4060 ti 16gb'ı 10k ya aldıysan kart alma bence :D zaten yetmeyeceği oyun yoktur 6000 serisi veya yeni amd kartlar bekle.
ya valla yetmiyo ibi geçen konu açtım aynısını söylediniz

xfx magnum air midir nedir o arkadaş tı demi ? onun kartı komple sorunlu :D yazılımı geç donanımsal sorun da var.

Nasıl yetmiyor ya :D dlss açıp ta oynayamadığın oyun var mı ?
yani 70 80 fps yerine artık100ütü almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri