Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,287
Genel Değerlendirme
Bu kasa kesinlikle reklam amacıyla değil TROLL hesap açıp paylaşım yapanlardan değilim bilen bilir beni, gerçekten beğendiğim için önerdiğim bir ürün. Malzeme kalitesi beklentinin üstünde; ince ve teneke hissiyatı yok, oldukça sağlam duruyor. Fiyat/performans açısından gayet başarılı. Tek eksi tarafı ise beyaz renk seçeneğinin olmaması.
PSU (Güç Kaynağı) Desteği
Kasada SFX ve ATX Güç Kaynağı var bence bu büyük avantaj genelde bu tip kasalarda sadece SFX desteği bulunuyor.bu destek seçeneği bile beni tatmin eden sonuç oldu yani SFX bir power bulmak aşırı zor bulsanda saçma paralar isteniyor mini pc dizmek isteyen bütçesi olan olmayan tayfaya bence ilaç gibi.
- Maksimum PSU uzunluğu: ~152–153 mm
- Ufak modifikasyonlarla: ~155–158 mm mümkün
Sistem Uyumluluğu
Test ettiğim sistem:- i3 10100F
- B460M Bazooka
- 16 GB RAM
- 1 TB M.2 SSD
- RX 5500 XT
Önerilen kartlar: (Asus Dual, MSI Aero vb. küçük kartlar) veya low profile modeller.
Soğutma ve Fan Desteği
Küçük boyutuna rağmen soğutma seçenekleri gayet iyi:- Üst kısım: 2 fan
- Alt kısım: 2 fan
- Egzoz: 8 cm / 12 cm fan desteği
- PSU altı: Fan takılabilir (vida yuvası yok, biraz uğraş gerek)
- İşlemci Soğutucu desteği 140mm
Ön Panel Bağlantıları
Kasada ön tarafta:- 1 adet Type-C
- 1 adet USB
- 2’si 1 arada kulaklık/mikrofon (combo jack) girişi
Taşıma Kolaylığı
Kasanın üst kısmında yer alan taşıma kulpu oldukça sağlam hissettiriyor. Bu sayede kasayı taşımak gerçekten kolay ve güvenli hale geliyor, özellikle sık yer değiştirenler için güzel bir detay.
İşlemci Soğutucu Uyumu
Cooler Master Hyper M410R RGB kullanıyorum ve sorunsuz sığıyor.Hatta yaklaşık 3 mm boşluk kalıyor, yani yükseklik konusunda problem yok.
136mm bir soğutucu kendisi
Kutu İçeriği
Kutu içeriği oldukça sade:- Güç kablosu
- Vida seti (anakart ve SSD dahil)
- Kullanım kılavuzu
- 1 adet 8 cm egzoz fan
Sonuç
Ürün aslında ofis kasası olarak satılsa da doğru parçalarla rahatlıkla gaming sistem kurulabilir. Kompakt yapısı, esnek PSU desteği ve sağlam malzeme kalitesiyle fiyatına göre oldukça iyi bir seçenek. Küçük ama işlevsel bir kasa arayanlar için net önerim olur marka diye dünya para dökmeye gerek yok
Üreticiye Öneri
Bu kasa zaten fiyat/performans olarak başarılı bir ürün. Ancak kutudan çıkan PSU çok tercih edilebilir seviyede değil. Bu yüzden aynı kasanın powersız (PSU’suz) versiyonunun daha uygun fiyatla sunulması, kullanıcılar için çok daha mantıklı ve cazip bir seçenek olabilir şayet bu tip merakı olan arkadaşlar almak isteyecektir diye düşünüyorum şahsen ben sırf meraktan dizdim çok araştırdım seçenek bulamadım tak ki bu ürün önüme çıkana kadar gayet beğendim şaşırdım bile.
Turbox Mesh 300W PSU 1× Type-C 1× USB 3.0 1× USB 2.0 Full Mesh Bilgisayar Kasası
Turbox Mesh 1xType-C USB 3.0 300W 400W ATX Bilgisayar Kasası ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
TOPLADIĞIM KASANIN GÖRSEL ALBÜMÜ
Son düzenleme: