Trifact
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,788
aynen katılıyorum siyaha beyaz beyaza siyah ekliyorlar siyah sisteme koy sırıyor beyaza koy gene sırıtıyor.Şu anakartları tek renk yapmiyorlarya fena kuruluyorum.
aynen katılıyorum siyaha beyaz beyaza siyah ekliyorlar siyah sisteme koy sırıyor beyaza koy gene sırıtıyor.Şu anakartları tek renk yapmiyorlarya fena kuruluyorum.
Hocam bence güzel detay oluyor beyaz kasada başka siyah detaylar varsa kontrast yaratıyoraynen katılıyorum siyaha beyaz beyaza siyah ekliyorlar siyah sisteme koy sırıyor beyaza koy gene sırıtıyor.
aynı muhabbet bendede vardı biosu en güncel versiyon olan ama çince yazı olmayanı yükle bide ramlerin hızını bi tık dusur düzeliyor özellile patriot ram ile uyum problemi var bencev15 modeli mevcut bende bios güncel olmasına rağmen saçma sapan reset problemi mevcut büyük ihtimalle anakarttan kaynaklı, pek önermem.
bugün armutta ilan açtım bir arkadaş uzaktan bağlandı bir ton ayar yaptı bios güncelledi, düzeldi gibi şimdilik yeşilli forumda bunun için post açmıştım modlardan biri anakartın arızalı demiştiaynı muhabbet bendede vardı biosu en güncel versiyon olan ama çince yazı olmayanı yükle bide ramlerin hızını bi tık dusur düzeliyor özellile patriot ram ile uyum problemi var bence
anakart fiyat segmentinden muadillerine göre baya dolu bende b650 si var ayarı çektikten sonra sorun yaşatmadı ben sadece ramlerden pişmanım uyarmışlardı risk aldım satsam zarar ettirir 1 tane daha alsam uymazsa 12k çöp olacakbugün armutta ilan açtım bir arkadaş uzaktan bağlandı bir ton ayar yaptı bios güncelledi, düzeldi gibi şimdilik yeşilli forumda bunun için post açmıştım modlardan biri anakartın arızalı demişti
Kaça yaptı ?bugün armutta ilan açtım bir arkadaş uzaktan bağlandı bir ton ayar yaptı bios güncelledi, düzeldi gibi şimdilik yeşilli forumda bunun için post açmıştım modlardan biri anakartın arızalı demişti
bios güncellemek ve ayar için armut mu? garipmiş.bugün armutta ilan açtım bir arkadaş uzaktan bağlandı bir ton ayar yaptı bios güncelledi, düzeldi gibi şimdilik yeşilli forumda bunun için post açmıştım modlardan biri anakartın arızalı demişti
hocam technopatta konu açtım kimsenin 2 haftadır çözemediği sorunu 30dk'da halletti adam o forumun modları bile gelip yorum yapıp çözemedi anakartın arızalıdır dedi, 2003'ten beri bilgisayar kullanıyorum bios ve diğer basit ayarlamaları bende biliyorum, adam bildiğiniz komut içerisinden daha önce hiç görmediğim kodlar yazdı burda kaç kişi hwinfo cpuz gibi programlarda bütün değerlerin anlamını biliyor hepsine baktı tek tek girdi kodlar yazdı programlar indirdi sorunu düzelttibios güncellemek ve ayar için armut mu? garipmiş.
valla hocam 3-4 gündür konuşuyoruz her seferinde ödeme yapayım diyorum yok diyor 500₺ yazmış teklif verirken tam fiyatı daha konuşmadık ama sen biraz daha takıl kapancak mı sistem bakarız kapanmazsa bios'una da güzel bir ayar çekeriz dedi, adam parayı almadan her sorunumu halletti kötü niyetli biri olsam vermeden kaçar giderim nerden bulcak ama hani adamı izlerken dedim ki ben bilgisayardan gram anlamıyormuşum bilim adamının yanındaki ilkokul öğretmeni gibi izledim yemin ederim.Kaça yaptı ?
İyi birisi demekki Allah işini rast getirsin.hocam technopatta konu açtım kimsenin 2 haftadır çözemediği sorunu 30dk'da halletti adam o forumun modları bile gelip yorum yapıp çözemedi anakartın arızalıdır dedi, 2003'ten beri bilgisayar kullanıyorum bios ve diğer basit ayarlamaları bende biliyorum, adam bildiğiniz komut içerisinden daha önce hiç görmediğim kodlar yazdı burda kaç kişi hwinfo cpuz gibi programlarda bütün değerlerin anlamını biliyor hepsine baktı tek tek girdi kodlar yazdı programlar indirdi sorunu düzeltti
valla hocam 3-4 gündür konuşuyoruz her seferinde ödeme yapayım diyorum yok diyor 500₺ yazmış teklif verirken tam fiyatı daha konuşmadık ama sen biraz daha takıl kapancak mı sistem bakarız kapanmazsa bios'una da güzel bir ayar çekeriz dedi, adam parayı almadan her sorunumu halletti kötü niyetli biri olsam vermeden kaçar giderim nerden bulcak ama hani adamı izlerken dedim ki ben bilgisayardan gram anlamıyormuşum bilim adamının yanındaki ilkokul öğretmeni gibi izledim yemin ederim.