Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 690
Sizce nays mı paparamı daha avantajlı hangisinin daha iyi kampanyaları var
Nays çok daha iyi hocam, Papara da adam akıllı iyi bir kampanya bile yok hesap açmaya değmez.Sizce nays mı paparamı daha avantajlı hangisinin daha iyi kampanyaları var
Nays da hesabımı doğrulayamıyorum NFC olmadığı içinNays çok daha iyi hocam, Papara da adam akıllı iyi bir kampanya bile yok hesap açmaya değmez.
papara kapanmadımı hocam zaten şuan faliyetlere devam ediyor mu tekrarNays çok daha iyi hocam, Papara da adam akıllı iyi bir kampanya bile yok hesap açmaya değmez.
Bilmiyorum ki hocam açıldı diyenler vardı hesabı kapattım zaten ben.papara kapanmadımı hocam zaten şuan faliyetlere devam ediyor mu tekrar
Hocam maaşın varsa direk iş bankası şubesine gidip hesap aç zaten Nays hesabı açtırırken asıl açtırdığı iş bankası hesabı oluyor.Nays da hesabımı doğrulayamıyorum NFC olmadığı için
Başka telefondan müşteri olNays da hesabımı doğrulayamıyorum NFC olmadığı için
Hocam maaşım yokBilmiyorum ki hocam açıldı diyenler vardı hesabı kapattım zaten ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam maaşın varsa direk iş bankası şubesine gidip hesap aç zaten Nays hesabı açtırırken asıl açtırdığı iş bankası hesabı oluyor.
Başka telefondan deneyeceğimBaşka telefondan müşteri ol
Veya İş'ten yüzyüze müşteri ol Nays direkt açılabilir
Bende papara hesabı açtımda kullanamadım ne yapmaya çalışsam hata veriyordu sonra açılmış galiba ama sildim hesabı benpapara acık cekim yatırma var ama ödeme yok yt uyelik alamamıstım ben ki zaten hic kampanyası yok
Sanal Kartada veriyor muÖyle ahım şahım kampanyaları yok maalesef hiçbirinin. Nays her ay yüzde 10 veriyor sadece o avantajı var
Parayı nays a aktarıyorsun nays i kendi başına bir kart gibi kullanıyorsun. Sanal kartla işi yok.Sanal Kartada veriyor mu