Hayırlı olsun hocam. Ben biraz kullandım yazılımı hiç fena değil. Huawei deki Google sorunundan sonra ilaç gibi geldi. Kılıf işi sorun ama.evet bende aldım sabah kargolanmış. inş memnun oluruz
teşekkür ederim. bende kılıftan dolayı 2 gün önce 19k idi alıp iptal ettim. sonra çoğu tablet kılıfsız, kılıflı bu fiyatta olanda donanım düşük diyip aldığımı da iptal edip fiyat inince geri aldım. inş uyumlu bişeyler buluruz yoksa çağalar pert eder tableti. huwaie yi de sırf play store sıkıntısı nedeniyle eledim. yerli yazılımlar da çalışma sorunu olunca destek bulunamıyormuş. alan herkese hayırlı olsun.Hayırlı olsun hocam. Ben biraz kullandım yazılımı hiç fena değil. Huawei deki Google sorunundan sonra ilaç gibi geldi. Kılıf işi sorun ama.
bir tek bunda değilki onlarca üründe durum aynı mouse switch baktım yok piyasada.Cihaz cidden çok güzel ama şu aksesuarsızlık berbat yahu Eminönü tarafında var mıdır acaba uyumlu ürünler..
Hocam Bluetooth kulaklıkta ses ciddi manada az geliyor son ses açmama rağmen kısık ses yok gibi bişey zaten bu problemi nasıl çözülür neden kaynaklanıyorMedia Markt a gidip inceledim sesi, yazılımı ekran kalitesi olsun çok iyi.
Tek eksisi Bluetooth kulaklık sesi samsung tabletlere göre az.
Kılıfı yurtdışından tanıdık vasıtasıyla getirtme imkanım var ama fiyatı hep aşağı gitmiş biraz daha düşer mi ki diye tereddüt ediyorum almakta...
Gerçekten ayar olduğum bi konu arabaya bagliyorsun Bluetooth ses yok, samsung cihazı bağlıyorsun son ses açamıyorsun bileHocam Bluetooth kulaklıkta ses ciddi manada az geliyor son ses açmama rağmen kısık ses yok gibi bişey zaten bu problemi nasıl çözülür neden kaynaklanıyor