❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

Hayırlı olsun hocam. Ben biraz kullandım yazılımı hiç fena değil. Huawei deki Google sorunundan sonra ilaç gibi geldi. Kılıf işi sorun ama.
teşekkür ederim. bende kılıftan dolayı 2 gün önce 19k idi alıp iptal ettim. sonra çoğu tablet kılıfsız, kılıflı bu fiyatta olanda donanım düşük diyip aldığımı da iptal edip fiyat inince geri aldım. inş uyumlu bişeyler buluruz yoksa çağalar pert eder tableti. huwaie yi de sırf play store sıkıntısı nedeniyle eledim. yerli yazılımlar da çalışma sorunu olunca destek bulunamıyormuş. alan herkese hayırlı olsun.

Media Markt a gidip inceledim sesi, yazılımı ekran kalitesi olsun çok iyi.

Tek eksisi Bluetooth kulaklık sesi samsung tabletlere göre az.

Kılıfı yurtdışından tanıdık vasıtasıyla getirtme imkanım var ama fiyatı hep aşağı gitmiş biraz daha düşer mi ki diye tereddüt ediyorum almakta...

Cihaz cidden çok güzel ama şu aksesuarsızlık berbat yahu Eminönü tarafında var mıdır acaba uyumlu ürünler..

2 gün önce 17.7 bine almıştım 800 tl boşa gitmiş gibi oldu

Arkadaşım Yunanistan'da gidiyor kılıf getirteyim dedim bulamadım bayağı gezdim siteleri. Çok saçma gerçekten. Cihaz hoşuma gitti ama aksesuar bulamazsam iade edeceğim.

Standart Kılıfın ürün kodu bu: ZG38C07678

Almanya'da stokta var bir çok sitede.

Son düzenleme:
Media Markt a gidip inceledim sesi, yazılımı ekran kalitesi olsun çok iyi.

Tek eksisi Bluetooth kulaklık sesi samsung tabletlere göre az.

Kılıfı yurtdışından tanıdık vasıtasıyla getirtme imkanım var ama fiyatı hep aşağı gitmiş biraz daha düşer mi ki diye tereddüt ediyorum almakta...
Hocam Bluetooth kulaklıkta ses ciddi manada az geliyor son ses açmama rağmen kısık ses yok gibi bişey zaten bu problemi nasıl çözülür neden kaynaklanıyor

Hocam Bluetooth kulaklıkta ses ciddi manada az geliyor son ses açmama rağmen kısık ses yok gibi bişey zaten bu problemi nasıl çözülür neden kaynaklanıyor
Gerçekten ayar olduğum bi konu arabaya bagliyorsun Bluetooth ses yok, samsung cihazı bağlıyorsun son ses açamıyorsun bile 🤣

Bu markaların tamamen kendi yaptığı bir şey benim anladığım.
Tecno da da ayni sorun var bu lenovo tabletteki gibi.

Samsunda sorun yok. Oneplus da da sorun yoktu (Hatta OP'da buds 6 play denen ucuz Bluetooth kulaklık cızırdıyordu max seste 🤣 o derece yüksek 🤣)

Tableti çok kurcalamadım direkt baktım sesi azdı belki bi ihtimal ekolayzır ayarlarında ses arttırma vardır veya manuel ayarda yukarı çekersen hepsini artar ses.
Ayarlara Denemen lazım bakıp bana döner misin.

son bir kaç tanesi 14900 liradan satıldı sanırım. ben gördüm ama sepete ekleyemeden bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,987
Üyeler
191,198
Son üye
Maskarsen
Geri