NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,786
kasa harbi çok tatlı duruyor ya sırf bi tane benim de sistem yapasım geldi 
valla kanka önü açık ya kısıtlama yok denebilir ekran kartı power kablosu çarpması dışında hariç kule tipi takılıyor atx psu destekli matx destekli daha ne olsun ki hoşuma gitti valla malzemede (sac) yani harbi kalitelikasa harbi çok tatlı duruyor ya sırf bi tane benim de sistem yapasım geldi![]()
sen kaça aldın kasa n11 de 2k tam geliyor 3 taksit alasım geldi şimdivalla kanka önü açık ya kısıtlama yok ekran kartı boyutu hariç kule tipi takılıyor atx psu destekli matx destekli daha ne olsun ki hoşuma gitti valla malzemede (sac) yani harbi kaliteli
aga sence şu psu alınır mı yasen kaça aldın kasa n11 de 2k tam geliyor 3 taksit alasım geldi şimdi
qnb alsam 1800 gelir
zigmatek psular genel anlamda kaliteli olmuyor. bu psu hakkında da bilgim yok ama en nihayetinde rampage gibi fason psular göre iyidir diye düşünüyorum. koruma devrelerini kontrol et tamsa alınır.aga sence şu psu alınır mı ya
Xigmatek Tauro EN8965 500W M Plus Bronze Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Xigmatek Tauro EN8965 500W M Plus Bronze Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
sırf modüler diye bu arada
fana pek gerek yok hocam egzoz var 1 tane ama kasa ztn mesh olduğundan her yeri açık hava alıyorKasa için sessiz fan öneriniz var mı toplam kaça geliyor? Şuanki kasamdan pek memnun değilim boşta inanılmaz sesli çalışıyor almayı düşünüyorum.
İtx'lerde genelde gerek yok ama bilemedim alıp denerim artıkfana pek gerek yok hocam egzoz var 1 tane ama kasa ztn mesh olduğundan her yeri açık hava alıyor