Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,556
Hiç Bilmiyorum Çıkada Bilir Çıkmayada Bilir .Anladım hocam içinden çıkıyormu kablosu
Hiç Bilmiyorum Çıkada Bilir Çıkmayada Bilir .Anladım hocam içinden çıkıyormu kablosu
Hayırlı Olsun Şimdiden Güzel Kasa .İnceleyeyim çok güzel duruyor kasa
Fiyatını Düşünürsek Normal Bence .Sağolun hocam içinden riseri çıkıyor mu çok merak ediyorum bulamadım sitesinde kutu içeriğini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çıkmıyormuş
Segotep Gank 360 750w dahami iyi olur?inventusta 1400tlye vg07f var(psusuz model) onu al , psu olarak da bunu al hem kaliteli hem performanslı olur
![]()
High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply özelliklerini incele, 2.399,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Segotep Gank 360 Daha İyi Olur PSU İleriye Dönük .Segotep Gank 360 750w dahami iyi olur?
segotep kasası güzel ama psuları genellikle sorunlu olur sürekli tasarım hatası yapıyorlar hem ARGB istiyorsan dediğim vg07f destekliyor zaten 240mm sıvı soğutma desteği de varSegotep Gank 360 750w dahami iyi olur?
Dediğinizi duymuştumsegotep kasası güzel ama psuları genellikle sorunlu olur sürekli tasarım hatası yapıyorlar hem ARGB istiyorsan dediğim vg07f destekliyor zaten 240mm sıvı soğutma desteği de var
Siz ne diyorsunuz hocamSegotep Gank 360 Daha İyi Olur PSU İleriye Dönük .
Segotep Psu'lar Sorunlu Değil Bu Model ATX & PCI-E Destekli Bir Psu Kullanıyor İleriye Dönüklük Açısından Daha Mantıklı .segotep kasası güzel ama psuları genellikle sorunlu olur sürekli tasarım hatası yapıyorlar hem ARGB istiyorsan dediğim vg07f destekliyor zaten 240mm sıvı soğutma desteği de var
psu içerisinde tasarım hataları var ayrıca tier listte de belirtilmiş tasarım hatası ihtimaliSegotep Psu'lar Sorunlu Değil Bu Model ATX & PCI-E Destekli Bir Psu Kullanıyor İleriye Dönüklük Açısından Daha Mantıklı .
Ayrıca 360 Mm , Dikey Ekran Kartı Desteği Sunuyor ?