eemreeonal
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Hangi ilçedesinistanbul avrupa yakasından ilgilenen varsa 3'lü girmek için yazabilir
Hangi ilçedesinistanbul avrupa yakasından ilgilenen varsa 3'lü girmek için yazabilir
ben genelde 15w da oynuyorum ne kadar sürer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
link atma şansınız varmı 2.5 k altı
hocam teşekürler birde biliyorsanız uyguna ekrana yansıtma kablosu link atma şansınız varmıJuo dediğim. Ara ara cok güzel indirimlere giriyor 2100 - 2300 civarı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DV91HJGB?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_5
Havit dediğim de, Gaming gecelerinde 2500 civarına iniyor.
![]()
Havit PB50 PD140W Dijital Ekranlı 27000mAh Yüksek Kapasiteli Powerbank – Siyah - incehesap.com
Havit PB50 PD140W Dijital Ekranlı 27000mAh Yüksek Kapasiteli Powerbank – Siyah fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
hocam teşekürler birde biliyorsanız uyguna ekrana yansıtma kablosu link atma şansınız varmı
ben şunu düşündüm
![]()
Techmaster 11in1 Type-c to Usb Hdmı 4xUsb Rj45 Hdmi Vga Sd Tf Card Çevirici Adaptör - Fiyatı, Yorumları
11in1 Type-c to Usb Hdmı 4xUsb Rj45 Hdmi Vga Sd Tf Card Çevirici Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
2499 düşmüş bu hafta 4 hafta önce 2700eJuo dediğim. Ara ara cok güzel indirimlere giriyor 2100 - 2300 civarı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DV91HJGB?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_5
Havit dediğim de, Gaming gecelerinde 2500 civarına iniyor.
![]()
Havit PB50 PD140W Dijital Ekranlı 27000mAh Yüksek Kapasiteli Powerbank – Siyah - incehesap.com
Havit PB50 PD140W Dijital Ekranlı 27000mAh Yüksek Kapasiteli Powerbank – Siyah fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kendi kablosu mu 65w vermiyor yoksa genel olarak hiçbir şekilde mi vermiyor? bende baseus'un 30w şarj aleti var google pixel 9 pro kullanıyorum onu hızlı şarj ediyor.Yorumlarda 65w vermediği yazıyor. Notebook şarj etmiyorsa işe yaramaz.
Hiçbir şekilde vermiyorkendi kablosu mu 65w vermiyor yoksa genel olarak hiçbir şekilde mi vermiyor? bende baseus'un 30w şarj aleti var google pixel 9 pro kullanıyorum onu hızlı şarj ediyor.
Kaç watt veriyor hocam?Hiçbir şekilde vermiyor
Ölçmedim ama 65 vermediğini biliyorumKaç watt veriyor hocam?
Saat kaç gibi sipariş vermiştiniz hocamSiparişim iptal edilmiş. Temsilci ile görüştüm Stok olmadığı için siparişimi iptal etmişler.Fakat şuan aynı ürünler satışta ama kampanya yok ( 3al 2 öde ) En önemlisi bunun için bana haber bile vermediler mesaj, mail vs. Ürünlerin kargo durumuna bakmak için kontrol ettiğimde fark ettim.