hocam wraith prism var bende, işlemci ve anakart geldi daha soğutucuya masraf etmek istemiyorum daha ram alamadımHavalar ısınana kadar yeter zaten değişeceğine için ucuz macun al geç genelde soğutucu yanında termal macun çıkıyor masraf etme
anladım hocam sağolunUcuz çok akışkan olmayan yorumları falan olan bişey al hocam yazın değiştirmek zorunda kalırsan macuna boşa para vermiş olursun. İyi hava akışı sağlarsan yazı sıkıntısız geçirirsin macun dan önemli hava akışın.
evet yeter ben bizzat denemiştimArkadaşlar soru başlıkta. Ve uygun fiyatlı termal macun ne alınabilir?
Yeter yetmesinede biraz kafa ütüler.Arkadaşlar soru başlıkta. Ve uygun fiyatlı termal macun ne alınabilir?
hoparlör var hocam onun sesinden duymam diye düşünüyorum, öncesinde r5 3500x vardı 4.4 4.5ghz sabit kullanıyordum onda ütülemediyse sorun olmaz gibi.Yeter yetmesinede biraz kafa ütüler.
Wraithi sat mı dersin f/p kule tipleri görüyordum internette, ama prism’in de tasarımı hoş, rgbleri ile oynayabiliyorsunMacun yerine 1kya kule tipi alabilirsin içinden macun çıkıyor
Satabilirsin macun fiyatına kule tipi almış olursunhoparlör var hocam onun sesinden duymam diye düşünüyorum, öncesinde r5 3500x vardı 4.4 4.5ghz sabit kullanıyordum onda ütülemediyse sorun olmaz gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Wraithi sat mı dersin f/p kule tipleri görüyordum internette, ama prism’in de tasarımı hoş, rgbleri ile oynayabiliyorsun
Rgb var mı hocam? Pc üzerinden kontrol edebileceğimvalla wraith prism i ryzen 5 5600 ile kullanıyordum 75 derece 4.3 ghz 70 derecede 3.5 ghz de çalışıyordu boost u kapatırsam sonra işlemci fanı aldım https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
bu ürünü sanadabunu öneririm 55 dereceyi göremdim şuana kadar 4.3 ghz de işlemcim senin işlemciyi bilmiyorum ama daha güçlü olduğundan daha çok ısınır diye düşünüyorum