🔥İndirim Ocypus Iota C70 Curve Kasa digital 5.499 TL

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,282

Piyasadaki rakiplerine göre fiyatı 2-3k düşük ve genişlik olarak ta çok bir fark yok. Radyatör kalınlığı desteği bulamadım ancak kasa gayet geniş ve büyük olduğundan dolayı arctic lf3 ile problem yaşatacağını düşünmüyorum elinde veri olan varsa bununla ilgili konu için harika olur. Ocypus markası önceden vardı fakat stok bittiği için yok olmuştu sanırım şu an yavaştan ürünlerine stok gelmeye başladı kalitesiz ürünler üretmiyor genel olarak f/p diyebileceğimiz ürünler var hatta bazı ürünleri üst seviyeler ile kapışıp geçebiliyor.

DÜZENLEME/EKLEME:

Özellikle bu fiyatta bu tarz beyaz bir kasa bulmak zor. Konuya yazmayı unutmuşum kasanın üzerinde ekran var. Araştırdığım kadarıyla BTF desteği bulunuyor ama sanırım biraz uğraştırıcı.

Son düzenleme:

Piyasadaki rakiplerine göre fiyatı 2-3k düşük ve genişlik olarak ta çok bir fark yok. Radyatör kalınlığı desteği bulamadım ancak kasa gayet geniş ve büyük olduğundan dolayı arctic lf3 ile problem yaşatacağını düşünmüyorum elinde veri olan varsa bununla ilgili konu için harika olur. Ocypus markası önceden vardı fakat stok bittiği için yok olmuştu sanırım şu an yavaştan ürünlerine stok gelmeye başladı kalitesiz ürünler üretmiyor genel olarak f/p diyebileceğimiz ürünler var hatta bazı ürünleri üst seviyeler ile kapışıp geçebiliyor.

DÜZENLEME/EKLEME:

Özellikle bu fiyatta bu tarz beyaz bir kasa bulmak zor.
Deepcool da uygun. "BTF desteği mevcut." Eksiği curve ve dijital değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DÜZENLEME/EKLEME:

Özellikle bu fiyatta bu tarz beyaz bir kasa bulmak zor. Konuya yazmayı unutmuşum kasanın üzerinde ekran var.
Bu kasa da güzel de içine güzel bir psu ile 8-9k ya verselermiş güzel olurdu. ENERMAX 1000W ile almak mantıklı olabilir.

DÜZENLEME/EKLEME:

Özellikle bu fiyatta bu tarz beyaz bir kasa bulmak zor. Konuya yazmayı unutmuşum kasanın üzerinde ekran var.
500 daha koy h6 flow al 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yuh baba ekranlı la bu çok iyi

En son moda olsun diye akvaryum kasa aldık,
kafayı çeviriyorum fanlarla göz göze geliyoruz.

Şimdi de Curve modası çıkmış,
ben pes ediyorum artık.

Dijital kısım öndeki 2 sayı dinamik sayı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,822
Üyeler
193,150
Son üye
merttknd
Geri