🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.768₺

Ekran olsa değerlendirirdim hocam ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam statik basınç ne durumda onun yazmıyor CFM değeri 13-70 diye girilmişte
Vallahi benim le360 v2 nin de statik basıncı düşük ama canavar gibi hava çıkışı var kasanın üzerinden.

Ekranlıda

Bu senin için en ideali olur, kendi sitesinde 6500 fiyatı.
Bak bu da olabilir.

Bunun gibi mi

Ryzen 7 7800x3d ile 3 haftadır kullanıyorum %20 fan hızında bile iyi soğutuyor, o attığında hemen hemen aynıdır, eğer takıntın yoksa kule tipi çok daha uzun ömürlü olur, o işlemci içinde yeter bence, bende ki model bu kuponla 3100 tl'ye almıştım.

Hocam bu nasıl fırıncı küreği gibide hangi kasaya koyuyorlar bunu anlamış değilim 🤣 https://www.n11.com/urun/darkflash-...quid-cpu-cooler-94086162?magaza=trbilgisayarr
Bu kasaya koyuyorlar :ROFLMAO:

Ryzen 7 7800x3d ile 3 haftadır kullanıyorum %20 fan hızında bile iyi soğutuyor, o attığında hemen hemen aynıdır, eğer takıntın yoksa kule tipi çok daha uzun ömürlü olur, o işlemci içinde yeter bence, bendeki model bu kuponla 3100 tl'ye almıştım.

Bendede ryzen 7800x3d var artic 3 almayı düşünüyordum abartımı olur o zaman

Şimdi markaya afedersiniz bok atmak istemiyorum ama çok güven vermedi Çin menşei 2023 de kurulan yeni denilecek türden bi marka malzeme kalitesi giriş orta seviye ve globalde sızdırmazlık ve pompa arızası vermez diye kendini kanıtlamış bi marka değil sızdırıyor yada pompası bozuluyor demiyorum ama bunların olmayacağının garantisini vermiş kendini kanıtlamış bi marka değil bu fiyatlara bu soğutucudan size garnti veriyorum daha iyi performams verecek kule tipi soğutucular var veya az bişey daha ekleyip 240mm bi soğutucu almak daha mantıklı bundan

Şimdi markaya afedersiniz bok atmak istemiyorum ama çok güven vermedi Çin menşei 2023 de kurulan yeni denilecek türden bi marka malzeme kalitesi giriş orta seviye ve globalde sızdırmazlık ve pompa arızası vermez diye kendini kanıtlamış bi marka değil sızdırıyor yada pompası bozuluyor demiyorum ama bunların olmayacağının garantisini vermiş kendini kanıtlamış bi marka değil bu fiyatlara bu soğutucudan size garnti veriyorum daha iyi performams verecek kule tipi soğutucular var veya az bişey daha ekleyip 240mm bi soğutucu almak daha mantıklı bundan
Sorun yaşayan olmadı. Alanlar olmuştu.

Geri