XPG 32GB Lancer Blade İkinci Elde 14 Bin TL Eder Mi?

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Cl değeri bir tık yüksek ancak 14 bine bulabildiğim en ucuzu buydu 1 haftalık falan ram. Cl değeri yüzünden %5 daha az fps almak benim için önemli değil. Bozulmasın düzgün çalışsın bu fiyata yeter

16x2 için 14 bin tl de anlaştık

Son düzenleme:
Cl değeri bir tık yüksek ancak 14 bine bulabildiğim en ucuzu buydu 1 haftalık falan ram. Cl değeri yüzünden %5 daha az fps almak benim için önemli değil. Bozulmasın düzgün çalışsın bu fiyata yeter

Buna ikinci elde 14 vericek adamı bana yönlendirin elimde kelepir bir kaç köprü var satayım, hızlıca elden çıksın. Noter falanda bizim kahveci abi part time noter, onla hallederiz hızlıca.

16x2 için 14 bin tl de anlaştık

Etmez 14-15 e cl30 6000 bulursun

Etmez 14-15 e cl30 6000 bulursun
bulunmuyo ki kral 4 gündür bakıyorum ya izmirde değil yada garip gırup ilanlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satarsın. İkinci elden kendinmi alacaksın ?

Sen sanki beyaz ram arıyodun oradan hatırlıyorum.
Evet ikinci el kullanıcam

Satarsın. İkinci elden kendinmi alacaksın ?

Sen sanki beyaz ram arıyodun oradan hatırlıyorum.
Beyaz ram değil ya siyahta olsa farketmez kullancam sadece en uygunu bunu buldum

bulunmuyo ki kral 4 gündür bakıyorum ya izmirde değil yada garip gırup ilanlar

Evet ikinci el kullanıcam
Biraz pazarlık yap biraz daha düşürebilirsen iyi olurda, ikinci eldekilerde market gibi olmuş. Ben bilgisayar koyuyorum 60'tan 52'ye kadar düşüyorum alacağım bişey olduğu zaman. Elemanlar 50tl düşmüyor :D

Biraz pazarlık yap biraz daha düşürebilirsen iyi olurda, ikinci eldekilerde market gibi olmuş. Ben bilgisayar koyuyorum 60'tan 52'ye kadar düşüyorum alacağım bişey olduğu zaman. Elemanlar 50tl düşmüyor :D
Ya sorma sıfırı 22k adam 21k ya koymus anasına sövüxem o olucak

Ben cl46 vardi 16x2 crucial 13 e birisiyle anlastim bugun hocam s @Zarafel

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36