Ptt kargo Şaka Mı Yapıyor

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
462
7800x3d işlemci aldım bugün dağıtıma çıktı scooterlı biri geldi scootera beyaz çıradan çöp poşetleri olur ya onu bağlamış kapıyı yumrukladı bende sesten pencereden bakmaya giderken bi baktım scootetla gidiyo ne aradı ne bişey yaptı nereye şikayet ederim

• Kızgın
Reaksiyonlar: Niga
7800x3d işlemci aldım bugün dağıtıma çıktı scooterlı biri geldi scootera beyaz çıradan çöp poşetleri olur ya onu bağlamış kapıyı yumrukladı bende sesten pencereden bakmaya giderken bi baktım scootetla gidiyo ne aradı ne bişey yaptı nereye şikayet ederim
Şikayet edemezsin, mümkünse ptt ile çalışan yerlerden almıyorum satıcıya soruyorum ona göre sipariş veriyorum.

Ptt kargo sikinti mlsf benimde 1 urun vardi 1 ay boyunca dagitim merkezindeydi . Bende inadina aramadim. En son subeye gittim unutulmus dagitim merkezinde dediler sonra buldular fln 2 ay oldu en son gecerken ben dagitim merkezinden aldim. Kayip yasa unutulmus degil kafasina gore takiliyorlar. Dingonun ahiri gibi bir yer. Yoneticileri ayni turkiye yoneticileri gibi yonettikleri kurumdan haberleri yok maasi alip yatiyorlar

Şikayet edemezsin, mümkünse ptt ile çalışan yerlerden almıyorum satıcıya soruyorum ona göre sipariş veriyorum.
hangi ptt şubesinden geliyorsa oraya gidipte şikayet edemez mi

Kim diyor şikayet edemez diye?

İlk önce şubeye gidip şikayet edeceğini belirteceksin, ardından CIMER'e ve THH'ye şikayet dilekçeni vereceksin. Sana hiç bir mesaj gelmediyse ve aranmadıysan haklısındır.

yolun düşerse birebir şube müdürüyle konuşabilirsin gün tarih saati ve adresi söyleyince bölgedeki kurye gözüküyor ilgileniyorlar geçen aldığım toplu siparişte aynı şekil hiç dağıtıma çıkmadı ama sisteme adres eksikliği girildi gidip almak zorunda kaldım kurye arkadaş yüzüme söyledi abi senin paketi unuttum diye hakkını helal et demese şikayet edecektim uğraşmadım sonra

yolun düşerse birebir şube müdürüyle konuşabilirsin gün tarih saati ve adresi söyleyince bölgedeki kurye gözüküyor ilgileniyorlar geçen aldığım toplu siparişte aynı şekil hiç dağıtıma çıkmadı ama sisteme adres eksikliği girildi gidip almak zorunda kaldım kurye arkadaş yüzüme söyledi abi senin paketi unuttum diye hakkını helal et demese şikayet edecektim uğraşmadım sonra
Valla birazdan şuneye gidicem de heralde daha dağıtımdan ürünü geri yollamamışlardır

Valla birazdan şuneye gidicem de heralde daha dağıtımdan ürünü geri yollamamışlardır
yurtiçi kargoda çalıştım uzun süre öğlen kamyon gelirdi kuryeler şubeye gelirdi kamyon indirmeye geri geldiklerinden toplanırdı dönen paketler zimmet düşerdi veya müşteri ulaştıysa telefonla zimmet düşmeden tekrar çıkılırdı o istikamete öğle başka kargo geldiyse ama PTT biraz daha devlete bağlı olduğu için keyfi çalışıyorlar kuryeyle iletişime geçip araç varsa gidip ondan almak sağlıklı olur şubeyi ararsanız kuryeye ulaşıp sizi aratabilir

yurtiçi kargoda çalıştım uzun süre öğlen kamyon gelirdi kuryeler şubeye gelirdi kamyon indirmeye geri geldiklerinden toplanırdı dönen paketler zimmet düşerdi veya müşteri ulaştıysa telefonla zimmet düşmeden tekrar çıkılırdı o istikamete öğle başka kargo geldiyse ama PTT biraz daha devlete bağlı olduğu için keyfi çalışıyorlar kuryeyle iletişime geçip araç varsa gidip ondan almak sağlıklı olur şubeyi ararsanız kuryeye ulaşıp sizi aratabilir
Şubeyi aradım 4 kere ama kimse açmıyor valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şimdi mesaj geldi teslim kodunuz şudır sizi arayabilir kurye diyede kurye gideli yarım saat oluyo

Bu arada şimdi mesaj geldi teslim kodunuz şudır sizi arayabilir kurye diyede kurye gideli yarım saat oluyo
öğle arası 12-1 onlarında sanırım öğle arasını bekleyin geri dönmezse kurye şubeye öyle çıkın

öğle arası 12-1 onlarında sanırım öğle arasını bekleyin geri dönmezse kurye şubeye öyle çıkın
öğle arası bitmeden işlem yapmıyorlar genelde resmi kurum geçtiği için pttde bitime yakın gitmek mantıklı olur ortalama 1-1.30 gibi

Ben de bunu yaşadım birkaç kere, aramıyorlar zile dahi basmıyorlar. Artık ptt den alacaksam kargomata bıraktırıyorum yoksa almıyorum.

Sistemde numara vermemişlerse kurye haklı olur şikayetin boşa çıkar

Kim diyor şikayet edemez diye?
kimi kime şikayet edeceksiniz kardeşim, ptt ye belki milyon tane şikayet gelmiştir sırf kendim en az 7 8 kere etmiştirim gerek şubeye gerek kuryeye gerek cimere, ptt 10 yıl önce de böyleydi eminim 10 yıl sonra da böyle olacak, şikayet etmenin bir manası yok anlamında dedim şikayet edemezsini.

dediğim gibi ptt ise kargo firması almamaya çalış, yarın umarım dağıtıma çıkar tekrar ya da kendin gidip alman gerek %90 kendin almak duumunda kalırsın ama haberin olsun.

hangi ptt şubesinden geliyorsa oraya gidipte şikayet edemez mi
edebilir tabi ki ama bir faydası dokunmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,965
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri