❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

En azından LG'ye 1 günde 1500TL zam yapan techburada'dan iyidir bence, PC hocası bile şok oldu, adam videosunun başlığını değişti :D

Aorus satıcıyı geri ödeme kampanyasına eklemiş, bence itopya, incehesap dengi bir firma çıkıyor gibi.
itopya incehesap bile ölü pikselde sorun çıkarır dsjjhsd bu işin duayeni amazon ve hepsiburada bence

O kaddar mı iyi ya bu monitör? Benim LG ve Samsung 2K monitörleri satabilirsem 1 tane çektireceksiniz. Oled yanında çift olarak koyarım.
Ya rakibi LG var şuan oda fazla zam yedi. 400 nit görüyor peak'te HDR400 sertifikası olmamasına rağmen. FRC ile 1.07mr de veriyor. LG pivot fakat 27 inçte pivot olması çok bi etki yapmıyor. Fiyatında rakipsiz, fiyatı artarsan rakipleri var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itopya incehesap bile ölü pikselde sorun çıkarır dsjjhsd bu işin duayeni amazon ve hepsiburada bence
Valla Amazon ve Hepsiburada en güveniliri her zaman. Hepsiburada yerli e-ticarette bayrağı taşıyor, n11 gibi satmadığına çok seviniyorum.

Anasayfada 3 tane ktc H27t22c konusu var ne bereketli monitörmüş

Satıcı teknoklik diye güvenemiyorum ölü piksel çıkarsa uğraşması sıkıntı olacak yoksa fiyat gayet güzel
yorumları hep olumlu zaten malın başka satıcısı yok bu monitör direkt onların disti ile anlaşma yapmışlar muhtemelen başka satan yok rekabet yok

sayende hocam markaya güzel marketing yaptın

Lokma gibi dağıtıyoruz hocam, bu arada C3'müş monitör. Haberiniz olsun, satıcı öyle cevaplamış. Konuyu açıkçası birazda ondan açtım, C3 olduğu bilinmiyordu.

yorumları hep olumlu zaten malın başka satıcısı yok bu monitör direkt onların disti ile anlaşma yapmışlar muhtemelen başka satan yok rekabet yok

Bana sponsor olması lazım 😂

Ya rakibi LG var şuan oda fazla zam yedi. 400 nit görüyor peak'te HDR400 sertifikası olmamasına rağmen. FRC ile 1.07mr de veriyor. LG pivot fakat 27 inçte pivot olması çok bi etki yapmıyor. Fiyatında rakipsiz, fiyatı artarsan rakipleri var.

Valla Amazon ve Hepsiburada en güveniliri her zaman. Hepsiburada yerli e-ticarette bayrağı taşıyor, n11 gibi satmadığına çok seviniyorum.
Sana kötü haberin var hocam Hepsibura da satıldı baya bir süre oldu Kazakistanlı bir e-ticaret firmasına satıldı.

Adaptör şikayetleri vardıda C3 modeli revize model, gidermişlerdir onda.

Lokma gibi dağıtıyoruz hocam, bu arada C3'müş monitör. Haberiniz olsun, satıcı öyle cevaplamış. Konuyu açıkçası birazda ondan açtım, C3 olduğu bilinmiyordu.
C3 de hoparlör var normalde (sitesinde öyle yazıyor). Ayrıca HDR400 sertifikası olduğu da yazıyor. İlginç

Bozdağ elektronik diye de bir satıcı vardı oradan alanlar hiç memnun kalmıyordu sanırım ben öyle hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,141
Üyeler
192,891
Son üye
gentes
Geri