🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bana resmi uyarı gelmedi, sadece dediğim gibi canlı destek öyle bir şey yazdı. Uyarı gelse yine anlarım. :) Artık olası iade edebileceğim hiçbir şeyi almamaya çalışıyorum. En son mouse ve bir kasa aldım. Kasayı iade ettim üç beş kere düşünerek. Neyse ki onda da canlı desteğe bağlandım kargo gelince, fotoğraf ata ata kutuyu açtım. Kasa kırık geldi, direkt iade aldılar. :D
https://account-status.amazon.com.tr/customer-appeal-form burda galiba bir uyarı çıkıyor bir arkadaşta uyarı vardı burada

Kız kardeşim benim hesaptan aldığı 2 ürünün birini iade eder. Hesap adeta iade/iptal çöplüğü gibi, kendi siparişlerimi zor buluyorum. Bana bununla ilgili tek bir mesaj bile gelmedi. Bence amazon bile bilmiyor bazen ne yaptığını!

Kız kardeşim benim hesaptan aldığı 2 ürünün birini iade eder. Hesap adeta iade/iptal çöplüğü gibi, kendi siparişlerimi zor buluyorum. Bana bununla ilgili tek bir mesaj bile gelmedi. Bence amazon bile bilmiyor bazen ne yaptığını!
Arkadaşım 2. iadesinde uyarı yedi herhangi bir abuse vs söz konusu değil ürünleri eksiksiz ve hasarsız iade etti.

Depo ürünü değil fakat ne zaman uygulamaya girsem bu ürünü 24 bin olarak görüyorum sonra güncel fiyatına dönüyor hemen. İndirim mi olacak yoksa yazılımsal bir hata mi oluyor anlamadım 😀😀
MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED

Şu köleyi vermek isteyen satmak isteyen falan varsa dm'den ulaşabilir mi? Bizden başka herkes alıp geçiyor ürünleri, yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Ücretiyle bile olsa alayım şu köleyi.
Okuyunca nedense çok komik geldi, konuya ilk giren biri görse ne diyor bunlar ya diyecek :D

F5 model parmak kölemle aldığım nitro 9070xt nin RGB led kablosunu hacılamışlar, iadeye gidecek, artık ne zaman depoya düşer bilmiyorum ama böyle kullanırım diyen varsa takipte kalsın.

benim köle vefat etti dakikada 500 ürüne bakınca amazon balyozu vurmuş kafasına
kaç paralel açtın mübarek en azından bir kaç warp hesabına bölseydin :D pcde çalıştırıyorsan.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kim iade etti acaba ve niye depoya düşer :D
hergün 4 5 tane paspas düşüyor bana :D

1igsoac.png
bugün bunları hacıladım depodan kulaklık nasıldır kullanan var mı ?

F5 model parmak kölemle aldığım nitro 9070xt nin RGB led kablosunu hacılamışlar, iadeye gidecek, artık ne zaman depoya düşer bilmiyorum ama böyle kullanırım diyen varsa takipte kalsın.
CW var mıydı? dış kutusunun içine T yazsana belli olur hocam senin kart. Benim aldığım da dağıtımda bakalım inşallah bir şeyi eksik gelmez veya bol CW'li gelmez iade edersem dış kutusunun içine küçük A yazıcam belli olması için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri