❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Monitör kolum var hocam sagolun bu linktekini alıyorum dedigim gibi amazon daha iyi geliyor bu konularda ama trendyoldan alacagim umarim problem olmaz
Bunu al geç hocam bence

Bizde çektik bakalım. Biraz okudum da c3 gelirse daha iyi sanırım ama yine bu fiyata güzel bir modelmiş. Sorunsuz gelirse bide monitör kolu alırız tamamdır
Bu fiyata c3 olduğunu bilmeden aldı zaten herkes dün, bugün satıcıya sorunca 2 kez c3 dendi Teknoklik satıcısı tarafından. Bakalım c3 olursa daha iyi olur, ama c3 değilsede bu fiyata ucuz bir monitör. Bende 1080p 24 msi mag256f'den geçeceğim.

Ne yönden hocam
Sabah sorun olmazda akşam kontrast muhabbeti ve akıcılık rahatsız edebilir. Bende mesela laptop oled, masaüstünde IPS var rahatsız ediyor ama gene yan yana olmadığından kullanıyorum. Yan yana sorun bence. Ana monitör VA ise bence yan monitördede VA sağlıklı olur.

Sabah sorun olmazda akşam kontrast muhabbeti ve akıcılık rahatsız edebilir. Bende mesela laptop oled, masaüstünde IPS var rahatsız ediyor ama gene yan yana olmadığından kullanıyorum. Yan yana sorun bence. Ana monitör VA ise bence yan monitördede VA sağlıklı olur.
2. Monitör alıp üzerine oled cekicem 3 monitör kullancam ana monitör oled olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce 4 monitör kullanıyordum tabii hepsi IPS di bu sefer üçlüyeyim diyorum

2. Monitör alıp üzerine oled cekicem 3 monitör kullancam ana monitör oled olacak

3 farklı monitörü yan yana kullanmak çok sorunlu olur.

Mesela orta oled diğer iki yan ıps veya va yap. Diğer ikisi aynı olsun. Sabit bir şey koyacaksan VA seçmen daha iyi olur.

Bu fiyata c3 olduğunu bilmeden aldı zaten herkes dün, bugün satıcıya sorunca 2 kez c3 dendi Teknoklik satıcısı tarafından. Bakalım c3 olursa daha iyi olur, ama c3 değilsede bu fiyata ucuz bir monitör. Bende 1080p 24 msi mag256f'den geçeceğim.
Benim şuan ki monitörde 2k dell s2721dgf var ama baya uzun zamandır kullanıyorum sanki performansı eskisi gibi değil geliyor ve kullandığım yada aldığım monitörden birini başka bir pcye takacağım ancak hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum

Benim şuan ki monitörde 2k dell s2721dgf var ama baya uzun zamandır kullanıyorum sanki performansı eskisi gibi değil geliyor ve kullandığım yada aldığım monitörden birini başka bir pcye takacağım ancak hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum
Dell daha iyi.

Bahsedilen LG monitörü aldım 8500'den. İade edip bunu mu alsam bilemedim. Lg'nin renk aralığı srgb %99 düşük geldi bana daha denemedim kargoda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri