Yardım CS 2 Bıçaklar Hakkında Yardım Lazım - Uygun Fiyatlı Bıçak Önerisi

Luci_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
529
Merhaba,
Yeni yeni valorant çöplüğünden kurtulup CS 2 oynamaya başladım ve açıkçası oyun sardı. Bir bıçak almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Geçen aylarda çok büyük bir skin krizi olmuştu. Uygun fiyaftlı alınabilecek bıçak olarak ne önerirsiniz? Nereden alınacağınıda bilmiyorum (steam pazar dışında) onuda önerirseniz sevinirim. Sıkıldığımda hızlı satabileceğim zarar etmeyeceğim bir şey arıyorum.

Merhaba,
Yeni yeni valorant çöplüğünden kurtulup CS 2 oynamaya başladım ve açıkçası oyun sardı. Bir bıçak almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Geçen aylarda çok büyük bir skin krizi olmuştu. Uygun fiyaftlı alınabilecek bıçak olarak ne önerirsiniz? Nereden alınacağınıda bilmiyorum (steam pazar dışında) onuda önerirseniz sevinirim. Sıkıldığımda hızlı satabileceğim zarar etmeyeceğim bir şey arıyorum.
Bütçen ne kadar ona göre önereyim ben sana

Merhaba,
gidiyorsun cs floatı açıyorsun kart ile paranı yüklüyorsun istediğin bıçı çekiyorsun :kedi:

burdan alınca direkt envantere mi geçiyor?
aldığın kişi skini nakite çevirmek istediği için steam pazarıan göre %35 -40 daha uyguna kuruyor sende sonradan satmak istediğinde nakit fiyattan aldığın için aradaki küçük makas farkı tek çıkar cebinden . aldığın kişi sana takas atıyor envanterine geçiyor

aldığın kişi skini nakite çevirmek istediği için steam pazarıan göre %35 -40 daha uyguna kuruyor sende sonradan satmak istediğinde nakit fiyattan aldığın için aradaki küçük makas farkı tek çıkar cebinden . aldığın kişi sana takas atıyor envanterine geçiyor
ByNoGame de olabilir bu arada orada komisyon var diye biliyorum ama biraz daha safe geliyor bana.

sana tavsiyem bıç tavsiyesinden çok floata bakiye yatırdıktan sonra bıç kategorisinde en ucuzudan ileriye doğru bakarsın gözüne çarpanlara direk skin in server yerinden direk sunucu üzreinden alacağın skine bakabilirsin

Csfloattan alabieceğin herhangi bi hunstman knife okeydir, satmak istediğinde en hızlı satacağın bıçak olur.

adamla falan iletişime geçmem gerekiyor mu yoksa direkt gönderiyor mu bana

ByNoGame de olabilir bu arada orada komisyon var diye biliyorum ama biraz daha safe geliyor bana.
orda fiyatlar yine yüksek float globalde en safe olanı , sırf yerel pazar diye 3-4 krş fazla vermeye bile gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

istersen teklif atarsın indirim için veya direk alırsın adamda sana takası atar herhangi extra bir eylem yapmana gerek yok

bu okeydir bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hesabına gir al adama direkt trade urln düşüyor zaten onun atmasını bekleyecen sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,003
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri