Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

yoktu şuanda 30 gün var sadece hiç 20 gün harici çalışmadımda
Öğrencilere maksiumum 2 bin limit çıkıyor. Zamanla artabiliyor lakin fazla artmıyor. Eğer çalışıyorsanız sistem sgk girişi kontrol ediyor ona göre gelir beyanı yapıyorsunuz yeniden değerlendiriliyor.

puanı ekstreyi öderken kullanabiliyor muyuz? Kullanılıyorsa baya iyi bi kampanya

yoktu şuanda 30 gün var sadece

Öğrencilere maksiumum 2 bin limit çıkıyor. Zamanla artabiliyor lakin fazla artmıyor. Eğer çalışıyorsanız sistem sgk girişi kontrol ediyor ona göre gelir beyanı yapıyorsunuz yeniden değerlendiriliyor.
dostum çok bilgilisin maşallah verildiği dönem öğrenciydim şuanda öğrenciyim pasif durumda ama öğrenciykende burs hariç gelirim yoktu ve o 25 gunluk sıgortam yevmıyelık işti onun harici çalışmadım hiç 22 yaşındayım

hocam 2 sene önceydi 21 yaşında iş girişi olmayan üniversite öğrencisi müvekkilimin 55 bin liralık kredi kartı vardı.
8 sene önceydi kardeşimin 5 bin liralık kredi kartı vardı. Öğrenci yine iş girişi yok üzerlerine malvarlığı yok.

Bu dediğiniz 2000 lira muhabbeti yeni mi geldi?

hocam 2 sene önceydi 21 yaşında iş girişi olmayan üniversite öğrencisi müvekkilimin 55 bin liralık kredi kartı vardı.
8 sene önceydi kardeşimin 5 bin liralık kredi kartı vardı. Öğrenci yine iş girişi yok üzerlerine malvarlığı yok.

Bu dediğiniz 2000 lira muhabbeti yeni mi geldi?
son 1 sene içerisinde 3 kere bankalarda karşılaştım bu durumla ancak iş girşim olduğunda atlattım süreci. birebir yaşantı

son 1 sene içerisinde 3 kere bankalarda karşılaştım bu durumla ancak iş girşim olduğunda atlattım süreci. birebir yaşantı
Valla ben de 2000 tl üzerine emin konuştuğunuzu görünce bir bilgiye mi dayanılıyor diyerek sordum da sizinki de tecrübeden ibaretmiş.

Valla ben de 2000 tl üzerine emin konuştuğunuzu görünce bir bilgiye mi dayanılıyor diyerek sordum da sizinki de tecrübeden ibaretmiş.
Yani tecrübeden ibaret derken? Banka belirtiyor 2 bin tl olarak. Kart açılıyor sistemde arttırmaya çalışıyorsun , çalışmıyorsunuz diye reddediyor.Bankacılarda reddiyor daha ne olacaktı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,412
Üyeler
193,026
Son üye
Ramiz40
Geri