Than SKYWALKER
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
Viper V3 Pro Mouse Satın Aldım İstediğim her şeyi bulunduruyor. Fakat Angle Snapping (Açı Kapama) Ayarını Bulamadım Bende mi bir Sorun Var? Yardımcı Olursanız Sevinirim.
O Ayardan Bahsetmiyorum Bahsettiğiniz Ayar Mouseyi Çapraz Tutanlar için. benim bahsettiğim özellik mouseyi sağa sola hareket ettirirken oluşan hataları kapatan ve imlecin düz ilerlemesini sağlayan özellik bahsettiğim özellik bu videoda 3. taraf bi yazılım kullanılarak yapılmış benım eskı mousem Asus Rog Harep Ace Mını de de bulunuyordu V3 Pro Gibi Üst Düzey bir Farede Görememek ÜzdüAdvanced kısmına gir Rotation yazıyor
Espor odaklı olduğu için bu fareler büyük ihtimal o yüzden yok. Ne için kullanmak istiyorsunuz hocam?O Ayardan Bahsetmiyorum Bahsettiğiniz Ayar Mouseyi Çapraz Tutanlar için. benim bahsettiğim özellik mouseyi sağa sola hareket ettirirken oluşan hataları kapatan ve imlecin düz ilerlemesini sağlayan özellik bahsettiğim özellik bu videoda 3. taraf bi yazılım kullanılarak yapılmış benım eskı mousem Asus Rog Harep Ace Mını de de bulunuyordu V3 Pro Gibi Üst Düzey bir Farede Görememek Üzdü
ben valo cs falan oynarken kullanıyordum alışmıştım baya aslında ama yapcak bişey yok bu şekilde de alışırız. normalde oyunlarda atıyorum cs de 2 rakibin kafa hizası da çoğu durumda aynı yükseklikte bulunsuğu için flick atmayı kolaylaştırıyordu aim bozuluyordu birinin kafasından diğerine aimi götürürken z ekseninde hata payını azaltıyordu. keşke olsaydı zaten yazılım üzerinden açılıp kapatılabilen bir şey olduğu için sorun olmazdı. kapalı olmasına alışcaz artıkEspor odaklı olduğu için bu fareler büyük ihtimal o yüzden yok. Ne için kullanmak istiyorsunuz hocam?
Bu ayarı kullanan tek bir esporcu olduğunu düşünmüyorum hocam koymama sebepleri bu. Zaten baktığım kadarıyla çok eski mouselarda var ve yeni mouselara neredeyse koymuyorlar. Büyük ihtimal tutmamış bir ayar çünkü mikro düzeltmeler refleks ve aim gelişmesi ile çok daha stabil hale gelen bir şey. Mouse'un sağa sola dalgalanması bile oynayış stilinde var olan bir şey ki esporcular bile kusursuz sprey her zaman atamıyor veya her zaman kafa hizasına çıkamıyor. Önemli olan oyun bilgisini geliştirmek o zaman amacın neyse yaparsın zaten.ben valo cs falan oynarken kullanıyordum alışmıştım baya aslında ama yapcak bişey yok bu şekilde de alışırız. normalde oyunlarda atıyorum cs de 2 rakibin kafa hizası da çoğu durumda aynı yükseklikte bulunsuğu için flick atmayı kolaylaştırıyordu aim bozuluyordu birinin kafasından diğerine aimi götürürken z ekseninde hata payını azaltıyordu. keşke olsaydı zaten yazılım üzerinden açılıp kapatılabilen bir şey olduğu için sorun olmazdı. kapalı olmasına alışcaz artık
haklısın bende zaten iyi olduğu için değil alıştığım için kullanıyordum alışınca bırakılmıyor bir süre böyle kullanırsam tekrar kapalı olmasına alışırım teşekkür ederim yardımın için.Bu ayarı kullanan tek bir esporcu olduğunu düşünmüyorum hocam koymama sebepleri bu. Zaten baktığım kadarıyla çok eski mouselarda var ve yeni mouselara neredeyse koymuyorlar. Büyük ihtimal tutmamış bir ayar çünkü mikro düzeltmeler refleks ve aim gelişmesi ile çok daha stabil hale gelen bir şey. Mouse'un sağa sola dalgalanması bile oynayış stilinde var olan bir şey ki esporcular bile kusursuz sprey her zaman atamıyor veya her zaman kafa hizasına çıkamıyor. Önemli olan oyun bilgisini geliştirmek o zaman amacın neyse yaparsın zaten.