Yardım CS 2 Bıçaklar Hakkında Yardım Lazım - Uygun Fiyatlı Bıçak Önerisi

60-70 dolarlık bicaklara sırf bir bıçağım olsun diye bulaşmamak lazım. Güzel seyir zevki veren bıçaklarda 1000 dolardan başlıyor bana göre. Cs2 bir kanser oyunu yani bence kanser olacağın bir oyuna bu kadar para harcamaya gerek yok. Onun yerine en çok oynadığın silahlardan birkaç skinn al keyfine bak.

1000 saat cs oynadım maksimum 1-2 hile denk gelmiştir onun dışında hiç gelmedi size nasıl denk geliyo hiç anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 dolar yatırınca geliyor bedava değil
Sürekli geliyor 0 hesapla bile girilse

Sürekli geliyor 0 hesapla bile girilse
bana hiç gelmiyor normal rekabetçi girsemde seçkinde hiç gelmedi zaten

60-70 dolarlık bicaklara sırf bir bıçağım olsun diye bulaşmamak lazım. Güzel seyir zevki veren bıçaklarda 1000 dolardan başlıyor bana göre. Cs2 bir kanser oyunu yani bence kanser olacağın bir oyuna bu kadar para harcamaya gerek yok. Onun yerine en çok oynadığın silahlardan birkaç skinn al keyfine bak.
fazla uçtun sanki hocam gayette 100-1000 dolar arası çok güzel bıçaklar var

bana hiç gelmiyor normal rekabetçi girsemde seçkinde hiç gelmedi zaten

fazla uçtun sanki hocam gayette 100-1000 dolar arası çok güzel bıçaklar var
Güzellik göreceli bir kavram. Bana göre öyle yani zaten bıçak işi tamamen kumar işi valve kanını emiyor milletin bıçakla kasayla. Daha ulaşılabilir olmaları lazımdı böyle birsey de duymuştum inşallah yanlış değildir bıçakları daha ulaşılabilir hale getireceklermis

Güzellik göreceli bir kavram. Bana göre öyle yani zaten bıçak işi tamamen kumar işi valve kanını emiyor milletin bıçakla kasayla. Daha ulaşılabilir olmaları lazımdı böyle birsey de duymuştum inşallah yanlış değildir bıçakları daha ulaşılabilir hale getireceklermis
bıçakları daha ulaşılabilir hale getirmeleri kendi zararlarına olur niye böyle bişey yapsınlar ki

yok öyle bir şey ayrıca kim demiş 1000dolardan başlıyor diye güzel bıçaklar :D

Bowie knife autotronic var 170 dolarlık gayetde hoş duruyor kırmızı kırmızı

Kankam hangi bicak olursa olsun, ister huntsman ister hancer ister pala ister tırnak makasi... Önünde sonunda ya karambite ya da kelebege gececeksin. İstersen paraya kiy direkt al istersen 5-6 ay sonra. Skin mevzusuna hele ki bicak mevzusuna dusersen kaderinin sonu yazili...

Arkadaşlar bende de ak 47 headshot var floatı 0.34 ek olarak steamde 8 dolarım var üstüne ekleyip hangi bıçakları alabilirim var mı tavsiyesi olan

o 10 dolar mevzuları boş iş direk sana 10 dolar vermiyor sallıyorum 20 dolarlık trade yapıyon 1 dolar veriyor bir 20 daha 1 dolar daha veriyor vb

Geri