❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Dün aldım bugün teslim edildi.ekranı kurdum ölü pixel testi yaptım en az 5 saydım fazlası var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet
Görselini atma şansın varmı monitörün acaba, herkesin merak ettiği birkaç şey varda :D Bu arada çok fazla ölü piksel var, onu iade et.

Görselini atma şansın varmı monitörün acaba, herkesin merak ettiği birkaç şey varda :D Bu arada çok fazla ölü piksel var, onu iade et.
Herkesin aklındaki tek soru model c3 mü? Monitörün kutusunda ya da giriş çıkış portlarının olduğu kısımdaki etiketi atabilirse kafadaki soru işaretleri gidebilir.

Herkesin aklındaki tek soru model c3 mü? Monitörün kutusunda ya da giriş çıkış portlarının olduğu kısımdaki etiketi atabilirse kafadaki soru işaretleri gidebilir.

Hocam ölü piksel değil de sendeki stuck piksel bir bezle fazla bastırmadan yavaş yavaş ovarsan geçebilbunu dene

Hocam ölü piksel değil de sendeki stuck piksel bir bezle fazla bastırmadan yavaş yavaş ovarsan geçebiliyor
bunu denemek riskli gibi firmayla iletişime geçeceğim bakalım ne diyecekler.

ben cumartesi günü n11'den sipariş verdim kutu da monitörün arkasında da c3 yazmıyor ama oc ile 210 olabiliyor.

Hiç girme o muhabbetlere iade et veya değişim iste.

Hoparlör varmı monitörde ?

Hiç girme o muhabbetlere iade et veya değişim iste.

Hoparlör varmı monitörde ?
Hoparlör yok maalesef yani benimkinden ses gelmiyor. Hoparlör olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle başka versiyonunda var

Tahmin ettiğimiz üzere ürün c3 değil sadece klasik versiyonun revize hali sanırım.

İptal edelim o zaman maceraya gerek yok

İptal edelim o zaman maceraya gerek yok
Zaten herkes c3 olmadığını bilerek almıştı c3 muhabbeti sonradan çıktı gene fiyatı ucuz. Da ben gelince test edeceğim sonrasında iade ederim :D

Beğenmezsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,184
Üyeler
192,938
Son üye
Expp33
Geri