Öneri Fiber modem önerir misiniz

kanka şimdi binaya fibet altyapısı geldi vdsl kullanıyorum şuan fibere geçeceğim için bi modem arayışına geçtim
tamam 3811 cozer senin isini. sadece fiber destegi var ama o cihazin. 3611 modeli ise hem fiber hem vdsl destekliyor. ikisi de ayni cihaz. 3611 vdsl destekli de oldugu icin biraz daha pahali. 3811 alip gecebilirsin, ikisini de desteklesin dersen 3611 alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam Şuan Kullandığın Modem Nedir Hocam ?
arkadasim sen sus yaa nolursun... ne anlatiyosun neyin derdindesin ben vallahi anlamadim seni...

Modem Önerilerim .

Bütçen El Veriyorsa > https://www.incehesap.com/u/zgqMgnY5vp/

Bütçen El Vermiyorsa > https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-2112-2.el-kutulu-sorunsuz-1310848985/detay/

Router Önerilerim .

Sahibinden Üzerindeki Aynı Satıcı Router'da Satıyormuş .

tamam 3811 cozer senin isini. sadece fiber destegi var ama o cihazin. 3611 modeli ise hem fiber hem vdsl destekliyor. ikisi de ayni cihaz. 3611 vdsl destekli de oldugu icin biraz daha pahali. 3811 alip gecebilirsin, ikisini de desteklesin dersen 3611 alabilirsin.

arkadasim sen sus yaa nolursun... ne anlatiyosun neyin derdindesin ben vallahi anlamadim seni...

Sıfır Alacaksa Fiyat Farkı Yok Neredeyse Hocam " 3611 " Alabilir .

işte aradığım yorum bu biraz indirim kovalayacağım hangisi denk gelirse çekerim o zaman brom teşekkürler

kendim de 3611 kullaniyorum. vodafone 1000 dowload-200 upload paketi kullanicisiyim. cihaz tas gibi, bana herhangi bir sikinti yasatmadi. gayet tavsiye ederim size. vdsl ihtiyaciniz yoksa ekstra para vermenize gerek yok 3811 alip gecebilirsiniz. ikisi de ayni cihaz, ekstra vdsl portu destegi belirliyor aralarinda ki fiyat farkini.

kendim de 3611 kullaniyorum. vodafone 1000 dowload-200 upload paketi kullanicisiyim. cihaz tas gibi, bana herhangi bir sikinti yasatmadi. gayet tavsiye ederim size. vdsl ihtiyaciniz yoksa ekstra para vermenize gerek yok 3811 alip gecebilirsiniz. ikisi de ayni cihaz, ekstra vdsl portu destegi belirliyor aralarinda ki fiyat farklarini.
Vdsl Olmasının Pek Bir Zararı Yok Aksine Çok Faydalı Olur Hocam .

tamamdır dostum teşekkürler :)))
Cuma Günü Gaming Gecesinde Bulursun Belkim :)

kendim de 3611 kullaniyorum. vodafone 1000 dowload-200 upload paketi kullanicisiyim. cihaz tas gibi, bana herhangi bir sikinti yasatmadi. gayet tavsiye ederim size. vdsl ihtiyaciniz yoksa ekstra para vermenize gerek yok 3811 alip gecebilirsiniz. ikisi de ayni cihaz, ekstra vdsl portu destegi belirliyor aralarinda ki fiyat farkini.
süpersin brom bi 2 hafta sürem var hangisi denk gelirse alıp geçeceğim o zaman bu ping düşürme ayarları vs varmış bu modem doğru mudur

Vdsl Olmasının Pek Bir Zararı Yok Aksine Çok Faydalı Olur Hocam .

Cuma Günü Gaming Gecesinde Bulursun Belkim :)
takipte olacağım tekrar teşekkürler :)

süpersin brom bi 2 hafta sürem var hangisi denk gelirse alıp geçeceğim o zaman bu ping düşürme ayarları vs varmış bu modem doğru mudur

takipte olacağım tekrar teşekkürler :)
Şuanda " Keenetic Peak DSL KN-2510 " Kullanıyorum Evet Bahsettiğiniz Ayar Mevcut .

evet, keenetic os uzerinde ki bilesen seceneklerinden qos eklentisini indiriyorsunuz. bu eklenti ile ping degerlerinizde guzel bir stabilite saglayabilirsiniz. ilgili rehber videolar ile kolaylikla yaparsiniz kendi ayarlarinizi.

Şuanda " Keenetic Peak DSL KN-2510 " Kullanıyorum Evet Bahsettiğiniz Ayar Mevcut .
brom sana yazacağım fiber bağlanınca :)

evet, keenetic os uzerinde ki bilesen seceneklerinden qos eklentisini indiriyorsunuz. bu eklenti ile ping degerlerinizde guzel bir stabilite saglayabilirsiniz. ilgili rehber videolar ile kolaylikla yaparsiniz ayarlarinizi.
dostum teşekkürler fiberim gelsin modemide alayım senide rahatsız etsem olur mu ayarlar için :)

brom sana yazacağım fiber bağlanınca :)

dostum teşekkürler fiberim gelsin modemide alayım senide rahatsız etsem olur mu ayarlar için :)
İnternet Üzerindende Bulabilirsin Ayarlarını Hocam En Kötü Yapay Zekaya Sorarsın Bana Ulaşamazsan .

Bende Öyle Yapmıştım Uzun Zaman Önce Çünkü Tam Hatırlamıyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,187
Üyeler
191,418
Son üye
Jeologg
Geri