tamam 3811 cozer senin isini. sadece fiber destegi var ama o cihazin. 3611 modeli ise hem fiber hem vdsl destekliyor. ikisi de ayni cihaz. 3611 vdsl destekli de oldugu icin biraz daha pahali. 3811 alip gecebilirsin, ikisini de desteklesin dersen 3611 alabilirsin.kanka şimdi binaya fibet altyapısı geldi vdsl kullanıyorum şuan fibere geçeceğim için bi modem arayışına geçtim
arkadasim sen sus yaa nolursun... ne anlatiyosun neyin derdindesin ben vallahi anlamadim seni...Tamam Şuan Kullandığın Modem Nedir Hocam ?
tamam 3811 cozer senin isini. sadece fiber destegi var ama o cihazin. 3611 modeli ise hem fiber hem vdsl destekliyor. ikisi de ayni cihaz. 3611 vdsl destekli de oldugu icin biraz daha pahali. 3811 alip gecebilirsin, ikisini de desteklesin dersen 3611 alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadasim sen sus yaa nolursun... ne anlatiyosun neyin derdindesin ben vallahi anlamadim seni...
işte aradığım yorum bu biraz indirim kovalayacağım hangisi denk gelirse çekerim o zaman brom teşekkürlertamam 3811 cozer senin isini. sadece fiber destegi var ama o cihazin. 3611 modeli ise hem fiber hem vdsl destekliyor. ikisi de ayni cihaz. 3611 vdsl destekli de oldugu icin biraz daha pahali. 3811 alip gecebilirsin, ikisini de desteklesin dersen 3611 alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadasim sen sus yaa nolursun... ne anlatiyosun neyin derdindesin ben vallahi anlamadim seni...
Hocam Sen Bu Ürünü Al Bitsin Gitsin Valla Çok Gereksiz Uzadı Konuşuan türk telekomun verdiği dandik modem var vdsl için
tamamdır dostum teşekkürlerHocam Sen Bu Ürünü Al Bitsin Gitsin Valla Çok Gereksiz Uzadı Konu
![]()
Keenetic Hopper DSL AX3000 KN-3611 Wi-Fi 6 VDSL Modem Router
Keenetic Hopper DSL AX3000, Wi-Fi 6 teknolojisi ve 512 MB bellekle yüksek hız ve kapasite sunar; özelliklerini keşfedin.www.incehesap.com
Vdsl Olmasının Pek Bir Zararı Yok Aksine Çok Faydalı Olur Hocam .kendim de 3611 kullaniyorum. vodafone 1000 dowload-200 upload paketi kullanicisiyim. cihaz tas gibi, bana herhangi bir sikinti yasatmadi. gayet tavsiye ederim size. vdsl ihtiyaciniz yoksa ekstra para vermenize gerek yok 3811 alip gecebilirsiniz. ikisi de ayni cihaz, ekstra vdsl portu destegi belirliyor aralarinda ki fiyat farklarini.
Cuma Günü Gaming Gecesinde Bulursun Belkimtamamdır dostum teşekkürler))
süpersin brom bi 2 hafta sürem var hangisi denk gelirse alıp geçeceğim o zaman bu ping düşürme ayarları vs varmış bu modem doğru mudurkendim de 3611 kullaniyorum. vodafone 1000 dowload-200 upload paketi kullanicisiyim. cihaz tas gibi, bana herhangi bir sikinti yasatmadi. gayet tavsiye ederim size. vdsl ihtiyaciniz yoksa ekstra para vermenize gerek yok 3811 alip gecebilirsiniz. ikisi de ayni cihaz, ekstra vdsl portu destegi belirliyor aralarinda ki fiyat farkini.
takipte olacağım tekrar teşekkürlerVdsl Olmasının Pek Bir Zararı Yok Aksine Çok Faydalı Olur Hocam .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cuma Günü Gaming Gecesinde Bulursun Belkim![]()
Şuanda " Keenetic Peak DSL KN-2510 " Kullanıyorum Evet Bahsettiğiniz Ayar Mevcut .süpersin brom bi 2 hafta sürem var hangisi denk gelirse alıp geçeceğim o zaman bu ping düşürme ayarları vs varmış bu modem doğru mudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
takipte olacağım tekrar teşekkürler![]()
evet, keenetic os uzerinde ki bilesen seceneklerinden qos eklentisini indiriyorsunuz. bu eklenti ile ping degerlerinizde guzel bir stabilite saglayabilirsiniz. ilgili rehber videolar ile kolaylikla yaparsiniz kendi ayarlarinizi.süpersin brom bi 2 hafta sürem var hangisi denk gelirse alıp geçeceğim o zaman bu ping düşürme ayarları vs varmış bu modem doğru mudur
brom sana yazacağım fiber bağlanıncaŞuanda " Keenetic Peak DSL KN-2510 " Kullanıyorum Evet Bahsettiğiniz Ayar Mevcut .
dostum teşekkürler fiberim gelsin modemide alayım senide rahatsız etsem olur mu ayarlar içinevet, keenetic os uzerinde ki bilesen seceneklerinden qos eklentisini indiriyorsunuz. bu eklenti ile ping degerlerinizde guzel bir stabilite saglayabilirsiniz. ilgili rehber videolar ile kolaylikla yaparsiniz ayarlarinizi.
İnternet Üzerindende Bulabilirsin Ayarlarını Hocam En Kötü Yapay Zekaya Sorarsın Bana Ulaşamazsan .brom sana yazacağım fiber bağlanınca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dostum teşekkürler fiberim gelsin modemide alayım senide rahatsız etsem olur mu ayarlar için![]()