Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

belgeli geliriniz yoksa öğrenciyseniz en fazla 2k limitli öğrenci kart veriyorlar boş yere üye olmuş oluyorsunuz
Öğrenciyim belgeli gelirim yok limitler toplamım 350000tl yanlış bilgi vermeyin

Şimdi benim normalde paraf kartım var yeni parafly platinum kartım gelecek diğerini kapatacağım. Bu gelen kartla alışveriş yapsam yine 5000 puan alırmıyım?

Öğrenciyim belgeli gelirim yok limitler toplamım 350000tl yanlış bilgi vermeyin
Halk bankasının verdiği limitten bahsediyorum diğer yanıtlara bakarsan da birkaç istisna dışında dediğim gibi olduğunu görürsün aynı mesajın altında da diğer bazı bankalarda benim de limitlerimin yüksek olduğunu yazdım

Halkbank bana kart vermeyi uygun görmemiş kalan arkadaşlara başarılar..

halkbank şubesine gittim gelir beyanı istiyorlar ya da aktif bir işte çalışıyor ve sigorta girişinizin devam ediyor olması lazım bu şartları sağlamıyorsanız boşuna gitmeyin arkadaşlar ben gittim geri döndüm

halkbank şubesine gittim gelir beyanı istiyorlar ya da aktif bir işte çalışıyor ve sigorta girişinizin devam ediyor olması lazım bu şartları sağlamıyorsanız boşuna gitmeyin arkadaşlar ben gittim geri döndüm
Sadece tecrübe kanka yaşadığın durum , arkadaşlar buna karar vermiş.

ziraat bankkartım da 50k limit var paraf kart bile vermedi ne saçma iş

ziraat bankkartım da 50k limit var paraf kart bile vermedi ne saçma iş
benimde toplam 200k vardır ziraat iş bankası o bu şu kapatacam hepsini hiçbir işe yaramıyorlar zaten axess ve paraf dışındakiler yalan ama bunlarda kredi kartı vermiyor

benimde toplam 200k vardır ziraat iş bankası o bu şu kapatacam hepsini hiçbir işe yaramıyorlar zaten axess ve paraf dışındakiler yalan ama bunlarda kredi kartı vermiyor
n11, amazon, hespiburada gibi e-ticarette peşin fiyata taksit yapıyor ziraat ben hep kullanıyorum

Hocam gelirinizi gösteren bir maaş bordrosu varsa tüm bankalarda beyan ettiğiniz gelirin 4 katına kadar limit verebiliyorlar. Limitiniz yetiyorsa ve kredi notu düşük değilse genelde veriyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada arkadaşlar red verildiyse tekrar tekrar başvuru yapmayın kredi notunuzu düşürür

Alışveriş yapan var mı arkadaşlar. Alışverişden sonra mesaj mı geliyor kazandınız diye yoksa mesaj gelmeden 3 haziranı mı bekliyoruz 5000₺ yatsın diye

Geri