🔥İndirim 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti 749 TL

• Beğen
Reaksiyonlar: rai1
spigen maalesef gözümde güvenilirliğini yitirdi, 1,5 sene kullandıktan sonra ürün bozuldu, servise gönderdim hepsiburadanın yeni ürün stokta olmadığı için sağlamadılar ve 1,5 sene önceki fiyattan iade yaptılar. hakkımı arayarak kupon tanımlattım ve bir üst modeli aldım yoksa tokatlanacktım

hocam kimisi hızlı şarj telefonun pilini tüketiyor, pili bozuyor, telefonu bozuyor diyor. doğru mu korkudan hızlı şarjı kapadım. zararı var mı sence
Bence yok hocam telefon sarjdayken oynamadığın sürece sıkıntı olmaz zaten watt değerini kendi ayarlıyor sarj yükseldikçe kısıyor

bende orjinal 25w var 45w almaya gerek var mi tekrardan spigeni
Aslında yok hocam mesela ben genelde sarjımı 25 30 civarında takıyorum s25 ultra da bu sarj seviyesinde taktığımda max 35w çekiyor yavaş yavaş doldukça watt düşüyor. 45w ı %15 de taktığımda aldım genelde bu sarj seviyesine düşürmüyorum zaten

Önermem çok kaliteli değil.
Ve fiyatı çok pahalı indirim yok ortada

Samsung orijinal şarj aletleri olmuş 1700-2000 TL... Çoğu Samsung kullanıcısı Spigen şarj kullanıyor.. Bende hem bu model var hem de 45W çift çıkışlı ACH3717 modeli var ikiside 10 numara 5 yıldız cihazlar.. 400-500 TL kampanya zamanı olmuştu ama artık o fiyatlara ineceğini sanmam. Alın aldırın...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri