❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

@Maethril_ hocam sanırım benim monitörü kargoya verdiler upsden kargo bildirimi geldi
inşallah sorunsuz sıkıntısız alırsınız artık. kabak tadı verdi olay. ben aldığım günden beri kullanıyorum ama 2. monitör olarak kullanıyorum sadece oyun oynuyorum çünkü harfler gözümü acayip yoruyor ve rahatsız ediyor nedense

kurmaya başladım bende sonunda güncellemeleri yapıp test edicem

firmware update aklıma getirdi şimdilik hypernits özelliği geldi :)
Firmware update yapmaya üşeniyorum kutunun içini açıp update kablosunu almak üşendiriyo :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

firmware update aklıma getirdi şimdilik hypernits özelliği geldi :)
Monitör tutucu ile mi kullanıyorsun hocam yoksa kendi standı ile mi monitör tutucu ile kullanıyorsan bir şey soracağım

Benimki de geldi görüntü olarak 2K IPS den sonra fark var ama bana abartıldığı kadar gelmedi. 165Hz 1ms den buna geçince devrim yaşamış oldum ama 0 ghosting bile çok güzel hissettiriyor. Kısacası hız olarak çok tatmin etti ama görüntü olarak beklediğimi alamadım belkide renk ayarlarındandır. Kullanırken nelere dikkat etmek lazım birde firmware update gerekli mi?

Benimki de geldi görüntü olarak 2K IPS den sonra fark var ama bana abartıldığı kadar gelmedi. 165Hz 1ms den buna geçince devrim yaşamış oldum ama 0 ghosting bile çok güzel hissettiriyor. Kısacası hız olarak çok tatmin etti ama görüntü olarak beklediğimi alamadım belkide renk ayarlarındandır. Kullanırken nelere dikkat etmek lazım birde firmware update gerekli mi?
Hazır renk profilleri çok zayıf. Ben o kadar ayar yapmış olmama rağmen beklediğimi yakalayamadım, öncesinde MSI kullanıyordum onunla yan yana koyduğumda bile absürt farklar var.

Kutudan 02 versiyonla çıktıysa, alt DP (type-c) portundan görüntü alacaksanız sürekli ekran kararıp geri geliyor. F03 versiyonuna güncelleme izi tavsiye ederim, sorun çözülüyor.

Firmware update yapmaya üşeniyorum kutunun içini açıp update kablosunu almak üşendiriyo :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitör tutucu ile mi kullanıyorsun hocam yoksa kendi standı ile mi monitör tutucu ile kullanıyorsan bir şey soracağım
Masamı almadım daha 120cm masa kendi standı ile şuan ama kullanmam bunu bu kadar dandik bir taban görmedim hayatımda
Bütün testler bitti ölü piksel yok uniformity gemini harika dedi eizodan bütün testleri yaptım. Tek şey bembeyaz olunca ekran en alt 1 piksel sırası magenta gibi en üst çerçeve 1 piksel sırası yeşil oluyor gemini çok normal dedi qd oled in görüntü oluşturması ile alakalı dedi harika bir şey saat 19.30 evim Güneş almıyor kendi yansımamı görüyorum ekran glosy severlere 2 çift lafım olur bundan sonra glosy kullanıyorsanız mağara gibi olması lazım odanın çok net söylüyorum

Hazır renk profilleri çok zayıf. Ben o kadar ayar yapmış olmama rağmen beklediğimi yakalayamadım, öncesinde MSI kullanıyordum onunla yan yana koyduğumda bile absürt farklar var.

Kutudan 02 versiyonla çıktıysa, alt DP (type-c) portundan görüntü alacaksanız sürekli ekran kararıp geri geliyor. F03 versiyonuna güncelleme izi tavsiye ederim, sorun çözülüyor.
Ne gibi farklar var hocam aynı panel değil mi neden fark oluyor ki?

Geri