lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,088
@Maethril_ hocam sanırım benim monitörü kargoya verdiler upsden kargo bildirimi geldi
inşallah sorunsuz sıkıntısız alırsınız artık. kabak tadı verdi olay. ben aldığım günden beri kullanıyorum ama 2. monitör olarak kullanıyorum sadece oyun oynuyorum çünkü harfler gözümü acayip yoruyor ve rahatsız ediyor nedense@Maethril_ hocam sanırım benim monitörü kargoya verdiler upsden kargo bildirimi geldi
Benimkide verildi hocam sonunda.@Maethril_ hocam sanırım benim monitörü kargoya verdiler upsden kargo bildirimi geldi
Control center bir işe yarıyor mu
firmware update aklıma getirdi şimdilik hypernits özelliği geldiControl center bir işe yarıyor mu
Firmware update yapmaya üşeniyorum kutunun içini açıp update kablosunu almak üşendiriyofirmware update aklıma getirdi şimdilik hypernits özelliği geldi![]()
Monitör tutucu ile mi kullanıyorsun hocam yoksa kendi standı ile mi monitör tutucu ile kullanıyorsan bir şey soracağımfirmware update aklıma getirdi şimdilik hypernits özelliği geldi![]()
Yazılar sizde de çok rahatsız ediyor mufirmware update aklıma getirdi şimdilik hypernits özelliği geldi![]()
Beni hiç rahatsız etmiyor.Yazılar sizde de çok rahatsız ediyor mu
Hazır renk profilleri çok zayıf. Ben o kadar ayar yapmış olmama rağmen beklediğimi yakalayamadım, öncesinde MSI kullanıyordum onunla yan yana koyduğumda bile absürt farklar var.Benimki de geldi görüntü olarak 2K IPS den sonra fark var ama bana abartıldığı kadar gelmedi. 165Hz 1ms den buna geçince devrim yaşamış oldum ama 0 ghosting bile çok güzel hissettiriyor. Kısacası hız olarak çok tatmin etti ama görüntü olarak beklediğimi alamadım belkide renk ayarlarındandır. Kullanırken nelere dikkat etmek lazım birde firmware update gerekli mi?
Masamı almadım daha 120cm masa kendi standı ile şuan ama kullanmam bunu bu kadar dandik bir taban görmedim hayatımdaFirmware update yapmaya üşeniyorum kutunun içini açıp update kablosunu almak üşendiriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monitör tutucu ile mi kullanıyorsun hocam yoksa kendi standı ile mi monitör tutucu ile kullanıyorsan bir şey soracağım
Ne gibi farklar var hocam aynı panel değil mi neden fark oluyor ki?Hazır renk profilleri çok zayıf. Ben o kadar ayar yapmış olmama rağmen beklediğimi yakalayamadım, öncesinde MSI kullanıyordum onunla yan yana koyduğumda bile absürt farklar var.
Kutudan 02 versiyonla çıktıysa, alt DP (type-c) portundan görüntü alacaksanız sürekli ekran kararıp geri geliyor. F03 versiyonuna güncelleme izi tavsiye ederim, sorun çözülüyor.