evet, pubg oyunu için 1740x1080 çözünürlük ayarlarken amd yazılımından basarisiz olmam üzerine windows dan ekledim çözünürlüğü ve ekran masmavi oldu klavyede bir tysa tikladim ve gri olarak degisti renk kapattiktan sonra tekrardan goruntu alamadim. Bu problem uzerine bir tamircide ariza tespiti yaptirdim ve ekran kartının arızaya düştüğünü öğrendim 2500 tl ücret talep etti ve 6 ay garantu verecegini soyledi. Tamir için ankarada hangi tamirci ile görüşebilirim yardımcı olur musunuz? Görüntü gelmiyor bios gelmiyor ise chip tamir gormeli diyerek 1000 tl ücret talep edip 6 ay garanti veriyorlar 2000 tl ücret isteyen 2 tamirciye daha denk geldim armut üzerinden. Daha önceden de bios arızası için gönderdim 1 ay kadar önce kartın üzerindeki switch i ters tarafa çekerek mi müdahale yaptılar, bios mu attilar yoksa alakasiz bir ariza yüzünden bios gibi mi ücret alındı bilmiyorum. bios için çok yanaşan yok necatibey taraflarını öneriyorlar ve kartı at 1 haftaya kadar bekleyebilirsin gibi sözler işitiyorum adil bir hizmet için yardımcı olabilir misiniz? Chip , bios ya da mosfet arizasi oldugunu nereden anlayabiliriz bios tamirini neden her usta yapamiyor biosu bulamiyor var midir öneriniz? Bundan öncesinde de bilgisayar ara ara arizaya geçiyordu pil söküp yük boşaltarak hayata döndürüyordum bu sefer olmadi.