Onun riskine girip alıcam galiba indirimin bitmesine de az kalmış.Yok kullanmıyorum ama daha önceden forumda alıp kullanan ve memnun olan arkadaşlar var. Kağıt üstünde özellikleride iyi. Aldığınızda korkunç bir ışık sızması veya ölü piksel yoksa işinizi fazlasıyla görür.
Kanka renk kalitesi nasıl soluk vs mi yoksa canlı mı? Müsaitlik varsa resmini atar mısın monitörün renkli bir ekranda?ben kullanıyorum bir kaç ay oldu 5500 gibi rakama aldım ben siyah rengini memnunum msi 4k monitörden geçtim gayet güzel ihtiyacı olan varsa kaçırmadan alsın
Kanka renk kalitesi nasıl soluk vs mi yoksa canlı mı? Müsaitlik varsa resmini atar mısın monitörün renkli bir ekranda?
https://prnt.sc/Xjf9zA1wTRknOnun riskine girip alıcam galiba indirimin bitmesine de az kalmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka renk kalitesi nasıl soluk vs mi yoksa canlı mı? Müsaitlik varsa resmini atar mısın monitörün renkli bir ekranda?
bence başarılı neyle karşılaştırdığında önemli amaOnun riskine girip alıcam galiba indirimin bitmesine de az kalmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıyım gitsin zaten maks yapacağım film izlemek veya oyun oynamak olacak çokta düşünmeye gerek yok 32 inç konsol ile vs kullanana gider onu anlamış oldum siz siz olun 32 ye geçmeyin çok büyük geniş masa olmadıkça.
al geç knk 5k taksit yap geçAlıyım gitsin zaten maks yapacağım film izlemek veya oyun oynamak olacak çokta düşünmeye gerek yok 32 inç konsol ile vs kullanana gider onu anlamış oldum siz siz olun 32 ye geçmeyin çok büyük geniş masa olmadıkça.
Bundan geçicem. Hz takıntım vs de yok zaten.bence başarılı neyle karşılaştırdığında önemli ama
4k msi dan gecince çok kötü gelmedi oda baya 10 bit renkli güzel bir mönitördü
al begenmezsen iade edersin dene şansınıBundan geçicem. Hz takıntım vs de yok zaten.
Bu arada yukarda linkini bıraktığım bendeki monitörün bi türlü panel markasını bulamadım hiçbir yerde herhangi bir sitede bendekinin incelemesini yapan var mı?al begenmezsen iade edersin dene şansını
Birde bu ayak muhabbeti nasıl çok sallanma oluyor mu? Aldım az önce bu arada destek için teşekkürler yardımcı olanlara.al begenmezsen iade edersin dene şansını
Valla paneli güzel bir marka ben az önce satın aldım sende indirim bitmeden al bence peşin fiyatına taksitte yaptım.gamebooster 180 hz va monitörüm var ondan buna geçmeye değer mi?