Öneri Zio koltuk mu ? İkea Markus mu ?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
11000
11000 TL bir bütçem var.Sağlam ve rahat bir koltuk istiyorum bilgisayar başında çokça vakit geçiriyorum.
Ya Zio kumaş bir koltuk alacam visco sünger ve yarasa mekanik ikilisiyle birlite 11000 tl tutacak.
Ya da ikedan markus alcağım onu da çokça gördüm ama baya kararsızım kullananlar yardımcı olabilir mi

titanseat throne öneririm çok çok üst düzey rakip olarak hawk future rakibi diyebilirim

evet iyi gözüküyor fakat bütçemin çok üzerinde 11k bile anca çıkıyor
fiyatı çok dalgalı amazonda geçen hafta 10.5du mesela ondan önceki hafta 13 1 2 hafta fiyatına bakın

fiyatı çok dalgalı amazonda geçen hafta 10.5du mesela ondan önceki hafta 13 1 2 hafta fiyatına bakın
kısa sürede almam gerekiyor o yüzden fiyat bekleme opsiyonum yok maalesef :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha önce 2 koltuğu da kullanmış birisi var mı acaba yorum yapacak

Son düzenleme:
1 senedir markus kullanıyorum ben bunu alırken rahatlık yanında sağlam da bir şey almak istedim zaten mekanizma metal bu zamana kadar beni rahatsız eden bir tarafı olmadı yeri geldiği zaman yatırp uyuduğumda oluyor 2 ürünüde test etmeden alma

1 senedir markus kullanıyorum ben bunu alırken rahatlık yanında sağlam da bir şey almak istedim zaten mekanizma metal bu zamana kadar beni rahatsız eden bir tarafı olmadı yeri geldiği zaman yatırp uyuduğumda oluyor 2 ürünüde test etmeden alma
bazıları diyor hiç rahat değil siz ne diyorsunuz o konuda

titanseat throne öneririm çok çok üst düzey rakip olarak hawk future rakibi diyebilirim
sizde bu ürün mevcut mu

bazıları diyor hiç rahat değil siz ne diyorsunuz o konuda

sizde bu ürün mevcut mu
alıcaktım ama spora yazıldım aldım iptal ettim spora yazıldığım için ama malzeme kalitesi-satış sonrası destek için mükemmel diyebilirim ürün hakkında bilgi için sabah 5.50de yazmıştım 6da yanıt gelmişti(cmt)

alıcaktım ama spora yazıldım aldım iptal ettim spora yazıldığım için ama malzeme kalitesi-satış sonrası destek için mükemmel diyebilirim ürün hakkında bilgi için sabah 5.50de yazmıştım 6da yanıt gelmişti(cmt)
sizce almaya değer mi zio hawk gibi koltukların bu bütçedeki koltuklarından sağlam mıdır adını peki duymadım
internette izlediğim değerlendirme videoları da çoğunlukla sponsorlu olanlardı

sizce almaya değer mi zio hawk gibi koltukların bu bütçedeki koltuklarından sağlam mıdır adını peki duymadım
internette izlediğim değerlendirme videoları da çoğunlukla sponsorlu olanlardı
şuanki fiyatlara göre hayli hayli futurea denk diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,492
Üyeler
193,061
Son üye
Rubarelitas
Geri