Enermax Revolution 3 alınır mı?

Kasadan sonra gelecek 🥲 şimdilik elimdeki idarelik sistemi kuracağım içine h610m-g R7 265 (çöp) kart alev alev yanacak
Kasayı ortalama 3 aydır kullanıyorum genel olarak memnunum hatta arkadaşıma üst segment bir sistem topladım ve yine aynı kasayı kullandım. Genel olarak kasadan memnunum çoğu marka denilen kasaya kıyasla güzel bir sac kalitesi var. Eksileri ise şunlar gece uyutmuyor ve rahatsız eden bir fan sesi var. ARGB desteği var deniyor ama anakarta veya kontrolcüye takılınca herhangi bir şekilde kontrol sağlanamıyor sadece reset tuşuyla kontrol sağlayabiliyorum.

Kasayı ortalama 3 aydır kullanıyorum genel olarak memnunum hatta arkadaşıma üst segment bir sistem topladım ve yine aynı kasayı kullandım. Genel olarak kasadan memnunum çoğu marka denilen kasaya kıyasla güzel bir sac kalitesi var. Eksileri ise şunlar gece uyutmuyor ve rahatsız eden bir fan sesi var. ARGB desteği var deniyor ama anakarta veya kontrolcüye takılınca herhangi bir şekilde kontrol sağlanamıyor sadece reset tuşuyla kontrol sağlayabiliyorum.
Fan kısıtlanımıyormu hocam? Kumanda diye biliyorum bu model kumandası yokmu?

Saf performans benim için daha ön planda hocam ama aklımda Rtx 4070 de var 3080 ti ve rx 6900 xtlerin çoğu minnig çıkması
6000 serisinin mh değerleri düşük olduğu için miningde çok tercih edilmedi ama yine yapan yaptı işin ticaretini yapan dükkanlarda ki çoğu kar mining çıkması ilk sahibinden açılmamış bulmanız lazım ki 6000 serisi bulursunuz bi ihtimal ama açılamış 3080 ti falan zor iş

6000 serisinin mh değerleri düşük olduğu için miningde çok tercih edilmedi ama yine yapan yaptı işin ticaretini yapan dükkanlarda ki çoğu kar mining çıkması ilk sahibinden açılmamış bulmanız lazım ki 6000 serisi bulursunuz bi ihtimal ama açılamış 3080 ti falan zor iş
En temizi 4070

Üst düzey bi sistem kurmayı planlamiyorum
R7 7800X3D Rtx 3080 ti veya rx 6900 XT almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ileriye dönük olarak çok mantıklı dediğiniz gibi
Ekran kartının tdpsini 2 ile çarp + işlemcinin tdpsinı %60 daha fazla olarak farz et + 100w diğer bileşenler için ekle = garanti olması için gerekli güç ihtiyacı

Hocam anakartınız nedir?

Yani bütce meselesi 6900 xt 15 lira 3080ti da o civarlarda 4070 20 lira güç değerlerini bilmem ama ben 20 liraya 7800xt veya 7900 gre bakarım nvidia sevmiyorum
Bende ondan vardı

Tercih meselesi bende amd sevmem
Ben Nvidia tarafına daha yakınım ama AMDnin saf gücü beni kendine çekiyor fazlasıyla

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri