🔥İndirim Bissell FurGuard Pro Kablosuz Dikey Süpürge - 9676 TL Beleş

bunların bütün olayı başlık başlıkları iyiyse alınır.
sonradan ekleme.

dyson v15 var bende başlığı çıkartıp normal bir şey çekeyim dediğinde beş para etmez süpürgeye bu parayı mı verdim diyorsun ama başlıkları takıp süpürmeye başladığında tüm fikrin değişiyor.

Son düzenleme:
turbo başlık kilitleniyor bazı halılarda bu normal değil arkadaşlar normalde halınin köşe saçaklarında ya da zemine inerken böyle takılır turbo başlık bu halıda direkt süpürürken duruyor.

turbo başlık kilitleniyor bazı halılarda bu normal değil arkadaşlar normalde halınin köşe saçaklarında ya da zemine inerken böyle takılır turbo başlık bu halıda direkt süpürürken duruyor.
reis valideye alıcam almıyım mı kararsız bıraktın

reis valideye alıcam almıyım mı kararsız bıraktın
kullanmadım hocam sadece gördüğümü yazdım 2senedir dyson v15 kullanıyorum düm düz halıda böyle turbo başlık durduğunu görmedim normal değil.

Kronik mi ki acaba

dikey süpürge arıyordum bu markayı ilk defa gördüm alınır mı

ihtiyaci olan kapsın
Ben de bundan alcaktim, sonra philps aldim. Sarjı 20 dk gidiyor diye hatirliyorum ve kullanicilar biraz agirligindan sikayet ediyor diye hatirliyorum. Tekrar arastirma sansim yok suan saat itibari ile ama bunlari dusunerek arastirma yapabilirsiniz diye belirtmek istedim, bi hayrimiz dokunsun. Onun disinds hayvan besleyenler inanilmaz memnun, sanirim kil-tüy konusunda saglam is ciksrtiyor. Hala icimde kalan bi model fakat saydigim iki durum benim icin prpblemdi, dolayisiyla vaz gectim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bundan alcaktim, sonra philps aldim. Sarjı 20 dk gidiyor diye hatirliyorum ve kullanicilar biraz agirligindan sikayet ediyor diye hatirliyorum. Tekrar arastirma sansim yok suan saat itibari ile ama bunlari dusunerek arastirma yapabilirsiniz diye belirtmek istedim, bi hayrimiz dokunsun. Onun disinds hayvan besleyenler inanilmaz memnun, sanirim kil-tüy konusunda saglam is ciksrtiyor. Hala icimde kalan bi model fakat saydigim iki durum benim icin prpblemdi, dolayisiyla vaz gectim.
Abi duzeltme djsjsjs benim baktigim model furfinder modeliymis

Bu olay bendeki dyson gen5 modelde var turbo başlık bir halıda duruyor ve dyson normal halı yapısından diyor. Halıda aşırı yumuşak veya saçaklı değil durmaması için eco modda süpürüyorum. Alacak arkadaşlara bu bir kıstas olamaz kullanıcı yorumu lazım. Dikey süpürgelerde en önemli şey batarya süresi yoksa samsung marka süpürgeler malzeme kalitesi olarak kaliteli fakat bataryaları çabuk bitiyor göstergedeki şarj süresiyle alakasız şekilde bence alacak kişilerin bu modelin şarj sürelerini araştırmaları lazım.

Geri