drive.google.com
Hocam öncelikle detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim aklımdaki birçok soru işareti gitti. O zaman Gamepower a pek yanaşmayayım. H2002P modelini gördüm fiyatı yaklaşık 1400TL. Bir de H2002BG modeli var oda yaklaşık 2300TL aralarındaki fark sadece 7.1 olması mı? Aradaki farka değer bir ürün mü? Açıkçası bütçem kısıtlı H2002P den yanayım. Ama bu fiyat bandındaki kulaklıklar yaramaz diyorsanız hiç almayayım.Bu bütçelerde H2002P en iyi ürün. Kablosu biraz dolanabiliyor, kabloyu sarkıtmak yerine masada falan etrafta gezdirip fazla hareket etmeyecek şekilde ayarlamanızı öneririm. Farkında olmadan dolarsanız da kablodan tutup kulaklığı sarkıtın düzelir. Belki Havit yeni üretimlerde sorunu çözmüş olabilir, çözmediyse de bu sorunu çözüp gerekiyorsa ₺50-100 fiyatı artırıp satmalarını öneririm. İyi satıyor ama ₺1100-1300 civarıyken bence daha iyiydi, ₺1500 çıkınca rakiplerin fiyatına yaklaştıklarından tercih edilme ihtimalleri de azalıyor.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sürücüsü ve ayar öner videosunu da şöyle bırakayım.
Common driver for 108B Gaming Headsets.zip
drive.google.com
H2002P tek dezavantajı biraz küçük, ama kulağa tam oturuyor. Bazı insanlar bundan da rahatsız olabiliyor. Gamepower o tarafta biraz daha ferah kulaklıklar üretse de, ses tarafında iyi bir geçmişi yok. Özellikle dip ses sorunu, inceleme yapanların bile değindiği bir şey. Ücretli incelemelerde bile atıyorum A modeli dip sesi var. A modelinin PRO'su geliyor, video incelemesinde önceye göre %70 çözmüşler diyorlar öyle düşün.
Gamepower tarafında da alacaksan şu ürünler var. Denemedim ve dip ses sorunu Gamepower'da çok duyduğumu belirteyim.
![]()
Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.033,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.215,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ayrıca bu firmanın düz, PRO diye 5-6 tane kulaklığının 20 çeşit versiyonu var. Yani ortada bir karmaşa var. Ben açıkçası tasarım hariç içerisindeki ses kartı ve sürücülerin benzer olduğunu düşünüyorum.
Daha önceden incehesap yazmıştım. Kulaklıklarda öne çıkarmak istediğiniz ürünlerden göndeririseniz kullanıma göre inceleme yaparım diye, pek umursamadılar. Yeni taktikleri sektörde popüler isteklere göre bir ürün ürettirip, ilk hafta özel fiyattan 1000-2000 satıp Trendyol vb. incelemeleri, en çok satılanlarda öne çıkıp, bu çok satıyorsa iyidir deyip kitle yaratmak. Mantıklı ama alan kitle forum, inceleme vb. uğramadığından, forumlarda pek öneren görmezsiniz.
Gamepower bu karmaşayı çözüp, kablolu, kablosuz veya giriş seviyesi diye ürün gamlarını düşürse sorun kalmaz. Keza benzer sorun Havit'de de var, ama spesifik 1-2 ürünü öne çıktığından onları daha çok stoğa getirerek bunu biraz sönümlendiriyor.
H2002BG kumaş pedli ve kablosuz. Ses kaliteleri benzer sayılır, ikisini de kullandım. H2002BG sürücü yüklemene gerek kalmıyor. Ayrıca H2002BG mikrofonu çıkarılabilir. Keza kablosuz olarak şu ürün de var. H2002BG'yi, H2002P ve H2002U PRO üçünü de kullandım. H2002BG kumaş pedi olsa da üst kısmında sünger ve kumaş karışımı bir şey var, aralarında kafa üstüne en çok baskı yapan bu. Ama kablosuz olduğundan yine de konforlu kalıyor. Kablosuz ürünlerinde benim tek gözlemlediğim kablosuz diğer cihazlar ile çakışınca yer yer sesde cızırdama oluyor. Ayrıca belirteyim ben hiçbir ürünün mikrofonunu kullanmadım.Hocam öncelikle detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim aklımdaki birçok soru işareti gitti. O zaman Gamepower a pek yanaşmayayım. H2002P modelini gördüm fiyatı yaklaşık 1400TL. Bir de H2002BG modeli var oda yaklaşık 2300TL aralarındaki fark sadece 7.1 olması mı? Aradaki farka değer bir ürün mü? Açıkçası bütçem kısıtlı H2002P den yanayım. Ama bu fiyat bandındaki kulaklıklar yaramaz diyorsanız hiç almayayım.
Hocam ben havit h2039bg sipariş vermiştim, 1700 e geldi bana. Sizce o nasıl? @darktowerBu bütçelerde H2002P en iyi ürün. Kablosu biraz dolanabiliyor, kabloyu sarkıtmak yerine masada falan etrafta gezdirip fazla hareket etmeyecek şekilde ayarlamanızı öneririm. Farkında olmadan dolarsanız da kablodan tutup kulaklığı sarkıtın düzelir. Belki Havit yeni üretimlerde sorunu çözmüş olabilir, çözmediyse de bu sorunu çözüp gerekiyorsa ₺50-100 fiyatı artırıp satmalarını öneririm. İyi satıyor ama ₺1100-1300 civarıyken bence daha iyiydi, ₺1500 çıkınca rakiplerin fiyatına yaklaştıklarından tercih edilme ihtimalleri de azalıyor.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sürücüsü ve ayar öner videosunu da şöyle bırakayım.
Common driver for 108B Gaming Headsets.zip
drive.google.com
H2002P tek dezavantajı biraz küçük, ama kulağa tam oturuyor. Bazı insanlar bundan da rahatsız olabiliyor. Gamepower o tarafta biraz daha ferah kulaklıklar üretse de, ses tarafında iyi bir geçmişi yok. Özellikle dip ses sorunu, inceleme yapanların bile değindiği bir şey. Ücretli incelemelerde bile atıyorum A modeli dip sesi var. A modelinin PRO'su geliyor, video incelemesinde önceye göre %70 çözmüşler diyorlar öyle düşün.
Gamepower tarafında da alacaksan şu ürünler var. Denemedim ve dip ses sorunu Gamepower'da çok duyduğumu belirteyim.
![]()
Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.033,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.215,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ayrıca bu firmanın düz, PRO diye 5-6 tane kulaklığının 20 çeşit versiyonu var. Yani ortada bir karmaşa var. Ben açıkçası tasarım hariç içerisindeki ses kartı ve sürücülerin benzer olduğunu düşünüyorum.
Daha önceden incehesap yazmıştım. Kulaklıklarda öne çıkarmak istediğiniz ürünlerden göndeririseniz kullanıma göre inceleme yaparım diye, pek umursamadılar. Yeni taktikleri sektörde popüler isteklere göre bir ürün ürettirip, ilk hafta özel fiyattan 1000-2000 satıp Trendyol vb. incelemeleri, en çok satılanlarda öne çıkıp, bu çok satıyorsa iyidir deyip kitle yaratmak. Mantıklı ama alan kitle forum, inceleme vb. uğramadığından, forumlarda pek öneren görmezsiniz.
Gamepower bu karmaşayı çözüp, kablolu, kablosuz veya giriş seviyesi diye ürün gamlarını düşürse sorun kalmaz. Keza benzer sorun Havit'de de var, ama spesifik 1-2 ürünü öne çıktığından onları daha çok stoğa getirerek bunu biraz sönümlendiriyor.
Kullanmadım, H2002BG deneyimlerimi forumda çok kez yazmıştım. O da kablosuz kumaş pedli ürünü, benz içerik olarak farklı olduklarını sanmıyorum. Ona göre kıyaslayabilirsin.Hocam ben havit h2039bg sipariş vermiştim, 1700 e geldi bana. Sizce o nasıl? @darktower
Tamamdır hocam teşekkür ederim. H2002U ve H2002P arasında karar vereceğim. Fakat beni tek düşündüren şey kulaklığın küçük olması kafama olur mu dar gelir mi sıkar mı onu düşünüyorum.H2002BG kumaş pedli ve kablosuz. Ses kaliteleri benzer sayılır, ikisini de kullandım. H2002BG sürücü yüklemene gerek kalmıyor. Ayrıca H2002BG mikrofonu çıkarılabilir. Keza kablosuz olarak şu ürün de var. H2002BG'yi, H2002P ve H2002U PRO üçünü de kullandım. H2002BG kumaş pedi olsa da üst kısmında sünger ve kumaş karışımı bir şey var, aralarında kafa üstüne en çok baskı yapan bu. Ama kablosuz olduğundan yine de konforlu kalıyor. Kablosuz ürünlerinde benim tek gözlemlediğim kablosuz diğer cihazlar ile çakışınca yer yer sesde cızırdama oluyor. Ayrıca belirteyim ben hiçbir ürünün mikrofonunu kullanmadım.
![]()
Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio - Fiyatı, Yorumları
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu an aklıma geldi. Şu üründen son 1 stok var. Bunu da kullandım. Bu h2002P daha iyi hali. Kablo dolanma sorunu yok, keza kablosu daha kaliteli. RGB'si yok, mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor, rengi farklı ve sürücü yüklemene de gerek kalmıyor. Yine ses kalitesi benzer bence ben pek anlamıyorum.
![]()
Havit Gamenote H2002U PRO 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Spatial Audio Head Tracking - Fiyatı, Yorumları
Gamenote H2002U PRO 7.1 Gaming Oyuncu Kulaklığı Spatial Audio Head Tracking yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Ama alırım diyorsan bence bu PRO olanı al, belki malzeme kalitesi de daha iyidir. En azından çıkarılabilir mikrofon ve kablosunun daha iyi olması, sürücü ile uğraşmamak için falan da alınabilir.
Ben sesler benzer desem de ufak da olsa farklılıklar var. Kablosuz olanla bu PRO'da farklı ses kartları var, belli oluyor. Ama ben aman aman bir fark var diyemem. Çok anlamıyorum dediğim gibi.
Kulak pedleri ve HyperX tasarımından dolayı kafaya baskı yapmıyor. Pedleri kalın ve yumuşak, HyperX tasarımı da pedleri oynatabildiğinden kafaya baskı yapmıyor. Özellikle ₺0-800 arasına üç harfli marketler vb. satılan ucuz ürünler oluyor. Onlarda omurga hareketsiz ve sert plastikten olduğundan, pedler de dandik olduğundan baskı yapabiliyor. Onlara göre çok rahat belirteyim.Tamamdır hocam teşekkür ederim. H2002U ve H2002P arasında karar vereceğim. Fakat beni tek düşündüren şey kulaklığın küçük olması kafama olur mu dar gelir mi sıkar mı onu düşünüyorum.
3klık kulaklık önerirmisin hocam. ve şuan senin kullandığın iem kulaklık marka model verebilirmisin ve kulaklıktan başka doc kullanıyomusun iem de aktif olarak.Kulak pedleri ve HyperX tasarımından dolayı kafaya baskı yapmıyor. Pedleri kalın ve yumuşak, HyperX tasarımı da pedleri oynatabildiğinden kafaya baskı yapmıyor. Özellikle ₺0-800 arasına üç harfli marketler vb. satılan ucuz ürünler oluyor. Onlarda omurga hareketsiz ve sert plastikten olduğundan, pedler de dandik olduğundan baskı yapabiliyor. Onlara göre çok rahat belirteyim.
H2002BG sadece dediğim gibi kulak pedleri kumaş diye, üst kısmı da kumaş kaplama yapmışlar. Ama içindeki şey sert süngerimsi bir şey olduğundan, bir tek o kafama baskı yapıyordu. Onun dışında H2002P, H2002U PRO tasarımı ve pedleri gayet rahatlar. Sadece suni deri olduğundan yazın terletirler.
Şu an ben IEM kullanıyorum, eğer çok rahatsız olmaya başlarsanız IEM tarafına da geçiş yapılabilir.
h2002p kullandığım en ucuz ve en kaliteli üründü. Mikrofonu baya üst düzeydi oyunda takımdakiler yayıncımısın falan diyordu şakasız. Kulaklık seside baya yüksekti ben %30 da falan kullanıyordum. Tek sıkıntısı biraz küçüktü yanları açınca bile bira dar geliyordu ama zamanla açılıyor. Birde deri ped olduğu için yazın manyak terletiyordu ben fuxi h3 kumaş pedini takmıştım baya iyiydi.Tamamdır hocam teşekkür ederim. H2002U ve H2002P arasında karar vereceğim. Fakat beni tek düşündüren şey kulaklığın küçük olması kafama olur mu dar gelir mi sıkar mı onu düşünüyorum.
Tamamdır hocam değerli yorumlarınız için teşekkürler. Birazdan ikisi arasında karar verip sipariş edeceğimKulak pedleri ve HyperX tasarımından dolayı kafaya baskı yapmıyor. Pedleri kalın ve yumuşak, HyperX tasarımı da pedleri oynatabildiğinden kafaya baskı yapmıyor. Özellikle ₺0-800 arasına üç harfli marketler vb. satılan ucuz ürünler oluyor. Onlarda omurga hareketsiz ve sert plastikten olduğundan, pedler de dandik olduğundan baskı yapabiliyor. Onlara göre çok rahat belirteyim.
H2002BG sadece dediğim gibi kulak pedleri kumaş diye, üst kısmı da kumaş kaplama yapmışlar. Ama içindeki şey sert süngerimsi bir şey olduğundan, bir tek o kafama baskı yapıyordu. Onun dışında H2002P, H2002U PRO tasarımı ve pedleri gayet rahatlar. Sadece suni deri olduğundan yazın terletirler.
Şu an ben IEM kullanıyorum, eğer çok rahatsız olmaya başlarsanız IEM tarafına da geçiş yapılabilir.
O kadar terletiyor mu ya suni derih2002p kullandığım en ucuz ve en kaliteli üründü. Mikrofonu baya üst düzeydi oyunda takımdakiler yayıncımısın falan diyordu şakasız. Kulaklık seside baya yüksekti ben %30 da falan kullanıyordum. Tek sıkıntısı biraz küçüktü yanları açınca bile bira dar geliyordu ama zamanla açılıyor. Birde deri ped olduğu için yazın manyak terletiyordu ben fuxi h3 kumaş pedini takmıştım baya iyiydi.
Wraith EvoX ve şu ses kartını kullanıyorum.3klık kulaklık önerirmisin hocam. ve şuan senin kullandığın iem kulaklık marka model verebilirmisin ve kulaklıktan başka doc kullanıyomusun iem de aktif olarak.
baya terletiyordu özellikle ben valo cs oynarken az stres yapınca ter akıyorduO kadar terletiyor mu ya suni deri