Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,367
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Parlak Ekran Yüzeyi Kullanıyor Yani Artık .Giga glossy
Parlak Ekran Yüzeyi Kullanıyor Yani Artık .Giga glossy
4. Nesil QD Oled 240 HzFazla Değil Mi ? Hocam Samsung Modeller Daha Uygun Fiyatlara Gelmiyor muydu ?
Televizyon Fiyatlarına Monitör Alıyoruz Valla Ne Diyim4. Nesil QD Oled 240 Hz
MO27U2 en f/p glossy 4.nesil 4k qd oled monitör şu an. Fiyatı ileride artabilir rakibi yok bu fiyatta mat samsung hariç.Valla hocam 30-40k arası bassam diyorum adam akıllı bir şey alayım yoksa daha mı fazla basmak lazım
Amaç farklı hocam pixel density falan tvler bu kadar keskin olmuyorTelevizyon Fiyatlarına Monitör Alıyoruz Valla Ne Diyim![]()
Ben almadım isteyen icin öneriyorum aslındaTelevizyon Fiyatlarına Monitör Alıyoruz Valla Ne Diyim![]()
Monitörlede Yaygınlaşmasını Beklediğim Teknoloji Oled Değil " Mini Led " Teknolojisi Fiyatları Oled Monitörlere Kıyasla Daha F/p Olur Ve Daha Tercih Edilesi Modeller Olurdu Hem .MO27U2 en f/p glossy 4.nesil 4k qd oled monitör şu an. Fiyatı ileride artabilir rakibi yok bu fiyatta mat samsung hariç.
Ama ben TV de oynamayı seviyorum 27'' kücük geliyor. Bu yüzden mini LED tv alırdım bu bütçede. Veya biraz daha koyar LG c5 alırdım.
Amaç farklı hocam pixel density falan tvler bu kadar keskin olmuyor
Ben Tayfun Hocama Katılıyorum TV Alıp PS5 Bağlarım Daha Mantıklı .Ben almadım isteyen icin öneriyorum aslındaLG c5 48'' aldım kendime.
Oled monitörler çok ucuzladı. Arada pek bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. 17k civarına 2k 180hz mini led IPS alınabiliyor. 3k daha koyup G5 Oled almak daha mantıklı.Monitörlede Yaygınlaşmasını Beklediğim Teknoloji Oled Değil " Mini Led " Teknolojisi Fiyatları Oled Monitörlere Kıyasla Daha F/p Olur Ve Daha Tercih Edilesi Modeller Olurdu Hem .
Ben PC ile kullanıyorum. 4070 ti super ve 7800x3d sistem. PS5 de bağlanabilir. Gamepad desteği de var. Konsoldan farkı kalmıyor.Monitörlede Yaygınlaşmasını Beklediğim Teknoloji Oled Değil " Mini Led " Teknolojisi Fiyatları Oled Monitörlere Kıyasla Daha F/p Olur Ve Daha Tercih Edilesi Modeller Olurdu Hem .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben Tayfun Hocama Katılıyorum TV Alıp PS5 Bağlarım Daha Mantıklı .
Monitörler İçin " Mini LED " Teknolojisinin Gelişmesi Şart !
Oledler Aşırı Pahalı Ve Risk Taşıyor .
Mini Led Fiyatları Şöyle Düşer Aslında Stok Ve Ürün Çeşidi Artarsa , O ihtimalde Biraz Zor Bu Zamanlarda İleride Ne Olur Bilmiyorum .Oled monitörler çok ucuzladı. Arada pek bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. 17k civarına 2k 180hz mini led IPS alınabiliyor. 3k daha koyup G5 Oled almak daha mantıklı.
Mini led Max 15k olmalı ki bir anlamı olsun. Ama 14k ya edge lit satılırken mini led nasıl bu fiyata düşecek bilmiyorum.
Bende Katılıyorum Buna Çok Daha Avantajlı Oluyor .Oled monitörler çok ucuzladı. Arada pek bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. 17k civarına 2k 180hz mini led IPS alınabiliyor. 3k daha koyup G5 Oled almak daha mantıklı.
Mini led Max 15k olmalı ki bir anlamı olsun. Ama 14k ya edge lit satılırken mini led nasıl bu fiyata düşecek bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben PC ile kullanıyorum. 4070 ti super ve 7800x3d sistem. PS5 de bağlanabilir. Gamepad desteği de var. Konsoldan farkı kalmıyor.
Bende Samsung qn90b mini led var dimming zone 500+ 55 inch te iffalcon un 98de 520 olduğunu düşünürsen baya yüksek bir rakam. oledte yeni aldım mini led iyi bir seçenek ama oled başkaymış birde benim oled 2k. Benim tvde siyah arka plan açtığında kapalı zannedersin o derece iyi ama şuan için oled RGB deneyimlemedim ama muhtemelen olede en yakın o olacaktırMonitörlede Yaygınlaşmasını Beklediğim Teknoloji Oled Değil " Mini Led " Teknolojisi Fiyatları Oled Monitörlere Kıyasla Daha F/p Olur Ve Daha Tercih Edilesi Modeller Olurdu Hem .
TCL Ve İffalcon Dimming Zone Konusunda Samsung'dan Daha Başarılı Bu Bir Gerçek tabii ki .Bende Samsung qn90b mini led var dimming zone 500+ 55 inch te iffalcon un 98de 520 olduğunu düşünürsen baya yüksek bir rakam. oledte yeni aldım mini led iyi bir seçenek ama oled başkaymış birde benim oled 2k. Benim tvde siyah arka plan açtığında kapalı zannedersin o derece iyi ama şuan için oled RGB deneyimlemedim ama muhtemelen olede en yakın o olacaktır
Değil Hocam .Aynı model değil mi ?
GIGABYTE MONİTÖR 27" LED DÜZ G27U SS IPS/1MS/160HZ(UHD)/320HZ(FHD) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE MONİTÖR 27" LED DÜZ G27U SS IPS/1MS/160HZ(UHD)/320HZ(FHD) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu