Manyetik Klavye Önerisi

kereemm

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3000
Dostlar bu bütçe civarlarında FGG Madlions MAD68 almayı düşünüyorum bu klavye dışında öneriniz var mıdır yoksa bunu almayı düşünüyorum. Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
mad 60 he onerebılırım 1 yılı gectı hala sorunsuz ama 68he yı pek onermem

Dostlar bu bütçe civarlarında FGG Madlions MAD68 almayı düşünüyorum bu klavye dışında öneriniz var mıdır yoksa bunu almayı düşünüyorum. Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olsa daha iyi olur.
Mchose ace68 olabilir.

mad 60 he onerebılırım 1 yılı gectı hala sorunsuz ama 68he yı pek onermem
68heyi neden önermezsin sonuçta sadece bir tık büyük hali değil mi?
Mchose ace68 olabilir.
teşekkürler ama siyahı stoklarda yokmuş sanırım.
gameraider k1 he öneririm
hocam bayadır tkl klavye kullanıyorum da %68 klavye kullanmak istiyorum o yüzden teşekkür ederim ama
Bir de wraith konusunda forum ikiye bölünmüş sanırım wraithten alsam sıkıntı çıkar mı sizce 2 arkadaşım ordan alışveriş yaptı bir sıkıntı yok ama büyük bir kesim de önermiyor o yüzden merak ediyorum.

Ben %60 klavye önermem ya, FN kombinasyonu ile fonksiyon tuşları kullanmak falan eziyet.

Yani %60 sadece hayatsızca Valorant oynuyorsanız mantıklı.

O fiyatın en iyi klavyesi Gameraider K1 HE.

Ben %60 klavye önermem ya, FN kombinasyonu ile fonksiyon tuşları kullanmak falan eziyet.

Yok ya fps oyunları oynuyorum tabii ki ama hayatsız gibi değil genelde hikayeli oyunlar falan daha çok oynuyorum. Bende öyle düşünüyorum sadece arkadaşım baya övdü diye deneyimlemeyi istiyordum da öyle bi yorum yaptın ki gitti bi anda isteğim :D
Dediğiniz gibi Gameraider K1 HE inceleme videolarını izleyip karar vericem teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Uzun süredir 60 klavye kullanıyorum ve kesinlikle katılıyorum. İnanılmaz yorucu ve can sıkıcı. İlk fırsatta 75 klavyeye geçeceğim.

Uzun süredir 60 klavye kullanıyorum ve kesinlikle katılıyorum. İnanılmaz yorucu ve can sıkıcı. İlk fırsatta 75 klavyeye geçeceğim.
Teşekkür ederim buna bulaşmadan beni vazgeçirdiğiniz için :D

Yok ya fps oyunları oynuyorum tabii ki ama hayatsız gibi değil genelde hikayeli oyunlar falan daha çok oynuyorum. Bende öyle düşünüyorum sadece arkadaşım baya övdü diye deneyimlemeyi istiyordum da öyle bi yorum yaptın ki gitti bi anda isteğim :D
Dediğiniz gibi Gameraider K1 HE inceleme videolarını izleyip karar vericem teşekkür ederim..
Hikayeli oynuyorsan kesinlikle %75 alın. FN+ hem diğer tuşlara basarken kullanmak imkansız. FN+W vb. kısayollar var, fonksiyon yapayım derken başka tuşları tetikleyip klavyeyi kullanılamaz hale getiriyorsunuz. GameRaider K1 HE bu fiyatta en ideal manyetik klavye, hoşunuza giden rengini almanızı öneririm.

Geri