🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

koltuğu gelen varmı foto falan ekleyebilir mi
Koltukla ilgili fikirlerim;

Fab v6 olanını kullanıyordum ama 3 yılın ardından belimi ağrıtınca sattım buna geçmiş oldum 1300 TL fark gibi bir şey oldu + 2 taksit avantajı
V6 ya göre bana oturma yeri ve bel desteği daha iyi geldi şuan belimi pekte ağrıtmıyor
kolçakların yükseklik ayarı var ama ileri geri ayarı yok v6 ya göre eksisi
ayakları kaliteli plastik, v6 nın ayakları metaldi çok büyük fark yaratır mı bilmem ama metal olsa daha iyi olurdu
ayak ve kollar biraz kısılmış ama oturma yeri ve kumaşı bana daha iyi geldi.
Uzun vadede fikirler netleşir ama genel toplamda 6800 civarına gelmiş oldu bana eski koltuğu 5500 e verdim 1300 TL ye yenilemiş oldum.
Kumaş rengini de beğendim

Koltukla ilgili fikirlerim;

Fab v6 olanını kullanıyordum ama 3 yılın ardından belimi ağrıtınca sattım buna geçmiş oldum 1300 TL fark gibi bir şey oldu + 2 taksit avantajı
V6 ya göre bana oturma yeri ve bel desteği daha iyi geldi şuan belimi pekte ağrıtmıyor
kolçakların yükseklik ayarı var ama ileri geri ayarı yok v6 ya göre eksisi
ayakları kaliteli plastik, v6 nın ayakları metaldi çok büyük fark yaratır mı bilmem ama metal olsa daha iyi olurdu
ayak ve kollar biraz kısılmış ama oturma yeri ve kumaşı bana daha iyi geldi.
Uzun vadede fikirler netleşir ama genel toplamda 6800 civarına gelmiş oldu bana eski koltuğu 5500 e verdim 1300 TL ye yenilemiş oldum.
Kumaş rengini de beğendim
gayet güzel duruyor ya biz ayarladığımız arkadaş ile para konusunda anlaşamadık o yüzden kaçırdık fırsatı 3 tane alacaktım sonra elden çıkarmak zor olur diye vazgeçtim

gayet güzel duruyor ya biz ayarladığımız arkadaş ile para konusunda anlaşamadık o yüzden kaçırdık fırsatı 3 tane alacaktım sonra elden çıkarmak zor olur diye vazgeçtim
geldiği gün ben forumdaki arkadaşlara aldığım fiyattan verdim kar etmek isteyen hemen satamaz ama aldığına rahat verebilirdin bence (ilden ile değişir)
bu fiyata net alınır bu arada 10k edecek bir koltuk değil ama 7 altı net alınır bu koltuk

Geri