Karta göre 2-6-9 peşin fiyatına taksit imkanları var. Bence güzel fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir.
hepsiburada
amazon
hepsiburada
amazon
Son düzenleme:
ek amd den ne alırsna direkt crimson deset oyunu hediye oyun fiyatını düşünce 32 filan geliyor iyi fırsatKarta göre 2-6-9 peşin fiyatına taksit imkanları var. Bence güzel fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Oyun o kadar etmiyorek amd den ne alırsna direkt crimson deset oyunu hediye oyun fiyatını düşünce 32 filan geliyor iyi fırsat
oyunu satmak için degil kendi alsa ne kadara steam den alacak ona göre hesap yapıolmalı 1000 lira bile etse 1000 liradır mantıgındayım çünkü amd veriyor oyunu hediyeOyun o kadar etmiyor
70 dolar nası etmiyor.Oyun o kadar etmiyor
Ben geçmezdim 3080 halen gayet güzel günümüz içinSizce 3080 den geçilir mi çok gerek var mı?
2K çözünürlükte yüksek FPS oynuyorum zaten bütün oyunları rahat bir şekilde
Bende aynı fikirdeyim de ekstra fikir arıyorum işteBen geçmezdim 3080 halen gayet güzel günümüz için
elindeki kart ölü artık 3000 serisi bitti artık geçmen lazım zaten eskide kalmıssınSizce 3080 den geçilir mi çok gerek var mı?
2K çözünürlükte yüksek FPS oynuyorum zaten bütün oyunları rahat bir şekilde
Valla hocam benim sistem işi çok karışık oldu yaelindeki kart ölü artık 3000 serisi bitti artık geçmen lazım zaten eskide kalmıssın
fuzulu degil elindeki kart 6 yaşında dostum 1-2 yıla zaten degeri iyice düşücek ürünün piyasası varken satıp bu ürünü almak senin için bedavaya update gibi bişi olucak üstüne oyun da gelicek kaymak üstüne asus ürünleri 2.elde hep pahalı oluyor üstüne de 3 yıl garantin olucak üstüne hb de 6 taksit avantajıda çok çok iyiValla hocam benim sistem işi çok karışık oldu ya
i3 12100f rtx 2060 sistem vardı hazır olarak almıştım
onu sattım r5 5600 rtx 4060 a geçtim yine hazır olarak
sonra ekran kartı hariç sistemi satıp am5 ddr5 e güncelledim komple r7 7800x3d falan
sonra 4060 performansını beğenmeyip 3080 ile takaslamıştım 2.elden
3080 ve şuanki sistem kombinasyonum çok memnun ediyor beni, 3080 i güncellemem gerektiğini bende biliyorum ama yeni ekran kartı niyeyse zaten memnunken fuzuli masraf gibi geliyor gözüme