Artık Goodbyedpi Çalışmıyor.(Vodafone)

mevlutkok

80+
Reaksiyon skoru
51
Eskiden beri çalışan goodbyepi şuan çalışmıyor. Splitware üzerinden de denedim olmadı. Sanırım vodafone bir şeyleri değiştirdi. Nasıl çözerim, vpn işine girmek istemiyorum

Benden önce birisi daha yazmış aynı konuyu. Konu silmeyi bulamadım. Zapreti denicem. olmadı

Son düzenleme:
Arkadaşım turkcell kullaniyor o da kullanamiyor artik ping yapiyormuş sürekli

vodafone dpi uygulamiyordu. sadece dns ile erisim vardi 1 ay oncesine kadar. ancak getirdikleri engel ile dpi uygulayan firmalara bile fark attilar son noktada. harici router veya modem kullaniyorsaniz zapret kurabilirsiniz.

Splitware üzerinden zapret kurdum ama yine girmiyor.
vodafone dpi uygulamiyordu. sadece dns ile erisim vardi 1 ay oncesine kadar. ancak getirdikleri engel ile dpi uygulayan firmalara bile fark attilar son noktada. harici router veya modem kullaniyorsaniz zapret kurabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

warpın dns ayarını seçince olmuyor. Diğer seçenekte büyük ihtimalle ping ya da gecikme yapıyordur diye düşünüyorum

Splitware üzerinden zapret kurdum ama yine girmiyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

warpın dns ayarını seçince olmuyor. Diğer seçenekte büyük ihtimalle ping ya da gecikme yapıyordur diye düşünüyorum
yok aslinda yapmiyor ama internet hizindan baya bir yiyor warp. preminiumu 10 tl mobilde. eger sikinti yasamazsaniz warp deneyebilirsiniz. bolge bolge degisiyor onda, herkesin deneyimi farkli oluyor. bir deneyin belki memnun kalirsiniz.

splitware nasil bir sey bilmiyorum. router uzerinden zapret kuran bir arkadasim oldu. sorunsuz calisiyordu onda discord. mesaj kismi da sorunsuz calisiyordu.

Geri