Sepet - incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!
beyler alınır mı acil cevap bütçe 50-55k
eee 9700X mi o kanka ?vatan sitesinde satti 245KF 5070 1TB SSD 16 ram 6 taksitliydi hemde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bayramdaydi galiba bayramdan sonrada yaklasik 10 gun daha surdu satis
Hocam ürün linki atman lazım, sepetini atmışsın açılmıyor![]()
Sepet - incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
beyler alınır mı acil cevap bütçe 50-55k
ona denk geliyormus iste fiyat farkindan bahsediyorumeee 9700X mi o kanka ?
Ya evet fiyat farkı varda 245KF 9700X'in getir götürünü yapamzona denk geliyormus iste fiyat farkindan bahsediyorum
Hocam ürün linki atman lazım, sepetini atmışsın açılmıyor
Hocam çok haklısınız öğreniyoruz işte yavaş yavaşhttps://www.tomshardware.com/reviews/lian-li-galahad-ii-lcd-280-review bu da incelemesi 13700k soğutmuş adamlar![]()
bende 360mm olanı var ondan daha sessiz çalıştığını söylüyorlar almayı düşünüyorum çünkü 5bin şaka gibi bir rakam çok memnunum lian liden 2024 nisandan beri sistemimi soğutuyor tık demedi.Hocam çok haklısınız öğreniyoruz işte yavaş yavaş
Özellik olarak tamamen radyatör kanallarına, kalınlığına vs odaklandım demek ki farklı şeylerde fark yaratıyomuş çünkü sizin attığınız sitede aynı işlemci ile benim dediğim soğutucu test edilmiş aynı testler ve Lian li soğutma konusunda 3 4 derece önde bile götürüyor sessizlik konusunda aynı şeyi söyleyemem ama soğutma performansı miss
![]()
Arctic Liquid Freezer III AIO Review: To put it bluntly, the Liquid Freezer III is unimpressive
This isn’t the successor we were hoping for.www.tomshardware.com
Ben de laptop satıp sistem dizmeye çalışıyorum soğutucu lian li alıcam alırken seni hatırlarım artıkbende 360mm olanı var ondan daha sessiz çalıştığını söylüyorlar almayı düşünüyorum çünkü 5bin şaka gibi bir rakam çok memnunum lian liden 2024 nisandan beri sistemimi soğutuyor tık demedi.
bütçe azsa diğer parçalara daha çok para ayır bence bugün paylaştılar forumda daha ucuz seçenekler var soğutucu için esas olan donanımdır.Ben de laptop satıp sistem dizmeye çalışıyorum soğutucu lian li alıcam alırken seni hatırlarım artık![]()