Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

beyler alınır mı acil cevap bütçe 50-55k

Hocam ürün linki atman lazım, sepetini atmışsın açılmıyor

şunda rami cl 30 yaptım ssd 1 tb wd yaptım 51.6k oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı

Son düzenleme:
Hocam çok haklısınız öğreniyoruz işte yavaş yavaş :D

Özellik olarak tamamen radyatör kanallarına, kalınlığına vs odaklandım demek ki farklı şeylerde fark yaratıyomuş çünkü sizin attığınız sitede aynı işlemci ile benim dediğim soğutucu test edilmiş aynı testler ve Lian li soğutma konusunda 3 4 derece önde bile götürüyor sessizlik konusunda da aralarında neredeyse hiç fark yok. soğutma performansı miss

@Gpularçokpahalı hocam sizi de yanlış yönlendirmiş bulundum kusuruma bakmayın öğrenme aşamasındayım bahsettiğim gibi umarım sipariş oluşturmadınız

Hocam çok haklısınız öğreniyoruz işte yavaş yavaş :D

Özellik olarak tamamen radyatör kanallarına, kalınlığına vs odaklandım demek ki farklı şeylerde fark yaratıyomuş çünkü sizin attığınız sitede aynı işlemci ile benim dediğim soğutucu test edilmiş aynı testler ve Lian li soğutma konusunda 3 4 derece önde bile götürüyor sessizlik konusunda aynı şeyi söyleyemem ama soğutma performansı miss
bende 360mm olanı var ondan daha sessiz çalıştığını söylüyorlar almayı düşünüyorum çünkü 5bin şaka gibi bir rakam çok memnunum lian liden 2024 nisandan beri sistemimi soğutuyor tık demedi.

bende 360mm olanı var ondan daha sessiz çalıştığını söylüyorlar almayı düşünüyorum çünkü 5bin şaka gibi bir rakam çok memnunum lian liden 2024 nisandan beri sistemimi soğutuyor tık demedi.
Ben de laptop satıp sistem dizmeye çalışıyorum soğutucu lian li alıcam alırken seni hatırlarım artık :D

Ben de laptop satıp sistem dizmeye çalışıyorum soğutucu lian li alıcam alırken seni hatırlarım artık :D
bütçe azsa diğer parçalara daha çok para ayır bence bugün paylaştılar forumda daha ucuz seçenekler var soğutucu için esas olan donanımdır.

Geri