Metin2VETERAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hiçbiri. Phantom Spirit 120SE al piyasadaki istediğin işlemciyi tak soğutur.
kesinlikle uzun vadede kule tipi tercih edebilirsin sıvı soğutma bana göre anlık değerler veriyor ve uzun vadede bozulmalar meydana geliyor görsele önem veriyorum diyorsanız sıvı soğutucuları tercih edebilirsiniz fakat kalıcı ve performans odaklı olarak bakarsanız kesinlikle kule tipi soğutucuları tercih edebilirsiniz kule tipinde alt iletim yerlerinin bakır olmasına ve en az 6 adet bakır boru olmasına dikkat ediniz marka olarak thermaltake ve noctuanın ürünlerine bakmanızı tavsiye edebilirim hayırlı akşamlar
İşlemciye cok fazla yükleniyorum.Hangisi daha soğuk calışır. 1 sene sonra bozulsada dert degil max soğukluğu almak amaç bu bütçe doğrultusundakesinlikle uzun vadede kule tipi tercih edebilirsin sıvı soğutma bana göre anlık değerler veriyor ve uzun vadede bozulmalar meydana geliyor görsele önem veriyorum diyorsanız sıvı soğutucuları tercih edebilirsiniz fakat kalıcı ve performans odaklı olarak bakarsanız kesinlikle kule tipi soğutucuları tercih edebilirsiniz kule tipinde alt iletim yerlerinin bakır olmasına ve en az 6 adet bakır boru olmasına dikkat ediniz marka olarak thermaltake ve noctuanın ürünlerine bakmanızı tavsiye edebilirim hayırlı akşamlar
yuksek sıcaklıklarda haftalarca calışacak mantıken içindeki sıvıda ısınır dıye dusunuyorum zamanla bencede haklısınız .kesinlikle işlemci odaklı çalışacak diyorsun zaten sıvı soğutma anlık olarak değerler gösterir fakat iş yüke bindiğinde kesinlikle sistem şişip ısınma sorunu yaşayacaksın kesinlikle bana göre sıvı soğutucular tamamen görsel odaklı verilen o paralara acıyorum açıkcası yerinizde olsam kesinlikle 2.el mümelmel kule tipleri var araştırıp alabilirsiniz