Bir tane resim vardı arabanın arka tarafı tofaş, ön tarafı ferrari. O işte benim setupun güncel durum![]()
adamın kasaya 92 tane fan takılıyor 7 tane radyatörTüm kasayı fanlar ile akvaryumamı bastın
Bende baktim benim sistem oyle olucak mesh dondumadamın kasaya 92 tane fan takılıyor 7 tane radyatör
700den aldım bunu ben mükemmel bişi valla aşırı su tüketen kişiler içen biçilmiş kaftan.https://www.amazon.com.tr/dp/B0CNTWY3VM?th=1&m=A215JX4S9CANSO&psc=1 pipetli 1320 yüzde 15 var
ne kadar süredir kullanıyorsun .?700den aldım bunu ben mükemmel bişi valla aşırı su tüketen kişiler içen biçilmiş kaftan.
Daha bugün geldi sabah 4. kez su doldurdum işte.ne kadar süredir kullanıyorsun .?
hayırlı olsun hocam. çok su içiyorum kaliteli bir suluk arıyorum uğraştırmayacak ve uzun ömürlü . bu kadar da para verersim gelmiyorDaha bugün geldi sabah 4. kez su doldurdum işte.
Eyvallah hocam sağ ol ben günde fix 4-5 litre su tüketiyorum lazımdı böyle bir şey o yüzden. Uzun kullanınca yeni güncelleme geçerim ama 1 günlük kullanımda memnunum gayet.hayırlı olsun hocam. çok su içiyorum kaliteli bir suluk arıyorum uğraştırmayacak ve uzun ömürlü . bu kadar da para verersim gelmiyor
Pipet nedeniyle (doğal olarak) önlenemez bir su akıtma problemi mevcut. Normal termos gibi kapalı kapak mantığında daha çok içi zırhlı ağır bir sürahi tutuyormuş gibi düşün.hayırlı olsun hocam. çok su içiyorum kaliteli bir suluk arıyorum uğraştırmayacak ve uzun ömürlü . bu kadar da para verersim gelmiyor